Paz Padilla torna a somriure i hi ha culpable: «Em dona la vida»

La presentadora ha compartit un vídeo a Instagram que ho diu tot

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
La presentadora ha compartit un vídeo a Instagram que ho diu tot | TelecincoEstà clar que l'any 2020 no està sent el millor any per a Paz Padilla: primer va patir la pèrdua de la seva mare, Lola, al febrer. Només cinc mesos més tard moria el seu marit, Antonio Juan Vidal, a causa d'un càncer. I tres setmanes després, perdia la seva sogra. No obstant això, sembla que el temps està fent efecte i, a poc a poc, va curant el dolor que li han produït els últims esdeveniments en la seva vida i va aprenent a conviure amb això. 


Anna, Valentina i Martina, els seus tres grans suports

Després d'aquests durs cops, la presentadora ha trobat en la seva filla, Anna Ferrer, un gran refugi, i un altre als braços del nòvio d'aquesta, Iván. La seva família, especialment els seus germans i germanes, també han estat un gran suport per a ella.Però a més de la seva primogènita, la persona que més l'ha ajudat a curar el seu dolor, ha estat la seva neboda Valentina qui li ha donat també vida. Aquesta està passant uns dies al costat de Paz, en el seu domicili de Madrid. Martina, el seu petit gos blanc, també ha ajudat molt la presentadora en la seva recuperació.I precisament així ha volgut compartir-ho Paz a les seves xarxes socials. Ha publicat un vídeo a Instagram en el qual apareix la més petita intentant jugar amb un cotxe amb la seva nina preferida a sobre, però la gosseta intenta robar-li la corda amb la qual arrossega el vehicle. «Em dóna la vida!», ha escrit Padilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me da la vida!!!

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla) on

 

A través també d'Instagram, la presentadora ha volgut compartir amb els seus seguidors com la petita Valentina l'ajuda amb el seu hort i ha volgut dedicar unes precioses paraules a la nena i a tots els seus fans: «Amb l'amor que tu li posis a tot, així seran els fruits».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con el amor que tú le pongas a todo así será los frutos

A post shared by Paz Padilla (@paz_padilla) on


Comentaris

envia el comentari