Muntatge Paz Padilla i la seva filla

Paz Padilla es trenca en descobrir la traïció de la seva filla

La presentadora no esperava aquesta decisió de la seva filla Anna

Des que va sortir de Telecinco, Paz Padilla fa setmanes que ocupa els titulars de la premsa rosa. La seva relació amb els col·laboradors de Sálvame i els seus projectes professionals són dues de les coses que persegueixen la presentadora.

Afortunadament, darrerament Paz ja no respon aquestes preguntes, però no s'imaginava que ara fos el centre d'atenció per alguna cosa pitjor. La seva filla, Anna Ferrer, l'ha traït.

Paz Padilla, unida a la família després del seu adeu a Sálvame

Una baralla amb Belén Esteban va ser la situació que es va donar abans de l'acomiadament. Els directors de Sálvame van decidir prescindir de Paz Padilla i la gaditana mai més va trepitjar el plató de Telecinco. I sembla que és la millor decisió que ha pogut prendre, ja que tot a la vida li va bé.

Està centrada en els seus propis projectes, com el teatre, els llibres i l'empresa de roba que comparteix amb la seva filla, Anna Ferrer. Tot i que la presentadora ha hagut d'enfrontar-se a milions de rumors després del seu acomiadament, Paz pot assegurar que està feliç.

Això sí, aquestes declaracions les feia molt abans que la gaditana se n'assabentés de l'última traïció que ha portat a terme la seva filla. Paz Padilla no s'ho pot creure.

Paz Padilla i la seva filla, Anna Ferrer.
Paz Padilla s'ha quedat sense paraules en conèixer l'última jugada de la seva filla Anna | Catalunya Diari

Paz Padilla, traïda per la seva filla

La relació que Paz manté amb la seva filla és envejable i no hi ha dia que la presentadora no s'enorgulleixi de la petita. Amb ella ha creat No Ni Ná. Una empresa de roba amb la qual aquest estiu viatjarà per tot Espanya per vendre les peces més populars.

Totes dues s'han endinsat en aquesta aventura, i viatjaran juntes aquests mesos. Tot i això, en les últimes hores, mare i filla s'han enfrontat, i tot per la traïció d'Anna a Paz.

No té res a veure amb la feina, però Anna ha fet una cosa que no li agrada gens a Paz Padilla. De què es tracta? Ni més ni menys que un tatuatge.

Sense que la seva mare se n'assabentés, Anna entrava en un estudi de tatuatges per marcar per sempre la seva pell. Sabent que la seva mare veuria el vídeo, Anna demanava perdó.

El més curiós és que la jove no s'ha fet tan sols un tatuatge. S'ha marcat a la pell la ni més ni menys que dos cops. «Sorry, mare», escrivia.

Muntatge storie Anna Ferrer
Anna Ferrer va penjar una història amb el tatuatge i va demanar perdó a la seva mare | Instagram

 

Els tatuatges que té Paz Padilla

Malgrat que Paz Padilla es pot arribar a sentir molesta per l'última decisió de la seva filla, això no serà un motiu de discussió entre totes dues. Cal recordar que fa un parell d'anys, Paz Padilla va caure a la temptació i també es va fer un tatuatge.

I se'l va fer igual que la seva filla Anna i l'exparella d'aquesta. Tots tres van decidir fer-se un llamp al turmell, així com una cara somrient al braç.

Així ho explicava Paz Padilla al seu compte d'Instagram: «No convidis mai a casa teva un tatuador», feia broma.

Paz, el suport de la seva filla després de trencar amb el seu xicot

Tot i les baralles que puguin tenir, mare i filla estan molt unides. I més ara, després que Anna confirmés a les seves xarxes socials que, després de molts anys de relació, havia trencat amb la seva parella, Iván.

Paz és ara el suport fonamental de la seva filla, i no es separa d'ella. Així doncs, recorreran juntes Espanya amb el seu projecte empresarial i coneixeran la cultura de totes les ciutats que visitin.