Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Paz Padilla visitarà 'El Hormiguero 3.0' per presentar la seva obra de teatre 'Desatadas'

La presentadora de ‘Sálvame’ s'asseurà al plató de la competència el pròxim dilluns 19 de febrer
Imatge d'arxiu de Paz Padilla durant un programa de 'Sálvame'| Telecinco

 

L'actriu i presentadora Paz Padilla serà infidel a Telecinco el pròxim 19 de febrer. I és que la presentadora ocasional de 'Sálvame' visitarà el plató d''El Hormiguero' de Pablo Motos —concretament un plató de la seva competència directa— per presentar i promocionar la seva obra de teatre 'Desatadas', com ha confirmat el mateix programa d'Antena 3 a la seva web. 

 

Tot i que aquesta no serà la primera vegada que la presentadora visiti un plató de la competència, fa molts anys que no anava a Antena 3. Exactament, des del passat 8 de febrer del 2010 —moment en què ja treballava per La Fabrica de la Tele—, quan l'actriu també es va asseure al costat de Pablo Motos.

Padilla defensa ‘Sálvame’

Aquella vegada, Paz Padilla va parlar dels seus companys com són Kiko Hernández o Belén Esteban i de la relació personal i professional que tenien. Ara, sembla que es torni a produir una nova «traïció» aquest pròxim dilluns. De fet, el passat dimarts 13 de febrer, la presentadora també va parlar a 'Sálvame' d'un altre programa extern a Mediaset.

 

Concretament, Padilla va parlar del programa d'Andreu Buenafuente de Movistar+, 'Late Motiv'. Llavors va parlar de la seva feina com a presentadora i va assegurar: «Fem quatre hores en directe sense guió. Jo surto aquí a veure el que surt. He après moltíssim i, ara, no tinc por a res».

 

Tanmateix, la presentadora va acabar confessant la seva opinió sobre els temes que van transcorrent a 'Sálvame': «Intento no parlar molt, no donar la meva opinió perquè tampoc estic molt d'acord amb moltes coses», va revelar, encara que per descomptat, no va dubtar a defensar tota la feina que hi ha al darrere: «La gent que ho critica no sap el que és».