Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.

Paz Padilla viu un infern amb l'acomiadament i ha de fer front a un deute milionari

Els problemes van a més a la vida de Paz Padilla

Paz Padilla segueix assimilant que ha estat acomiadada per sempre. Paz tenia una situació privilegiada des de feia 13 anys, quan els directors de Sálvame li van donar la confiança per posar-se al capdavant del seu espai més longeu.

Paz Padilla, amb les seves contínues polèmiques, accentuades amb la seva postura antivacunes pocs dies abans de Nadal, va fer que saltessin les alarmes. No podien permetre tenir un referent que deixés anar aquests discursos pels quals va ser durament criticada pel gran públic.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla va sortir de 'Sálvame' de forma abrupta. | CatalunyaDiari
 

La seva esbroncada amb Belén Esteban va ser la gota que va fer vessar el got i, a partir d'aquell dia, els caps de Mediaset ja havien pres la decisió de prescindir de Padilla.

Pau Padilla, contra les cordes

Després de sortir de la cadena de Mediaset, Paz Padilla afronta una època molt complicada a la seva vida. Tot i que intenta obrir-se nous camins per vendre la seva producció teatral sobre El humor de mi vida. Aquest és el llibre on recorda la figura del seu marit mort ja fa dos anys i a qui recorda cada dia de la seva vida.

Aquest dimecres hem conegut una notícia que, sens dubte, preocupa molt l'expresentadora de Sálvame. Parlem d'uns deutes milionaris que haurà d'afrontar durant els pròxims mesos.

La revista Lecturas revela avui a la portada que la seva sortida de la televisió li ha arribat en el seu moment més difícil. I és que aquesta s'ha produït mesos després d'haver apostat per una gran inversió econòmica i d'haver-se endeutat de manera notable.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla està passant per un dels pitjors moments de la seva vida. | Mediaset
 

El cas és que, segons la coneguda publicació, l'humorista ha de pagar dues cases, que sumen la gens menyspreable quantitat de 860.000 euros.

Els problemes econòmics que angoixen Paz Padilla

Tal com assegura Lecturas, Paz Padilla va adquirir les propietats l'any passat, quan res no feia pensar que el seu futur professional a Telecinco es trenqués d'un dia per l'altre. Guanyava un bon sou a Telecinco i acabava de signar per molt de temps més.

Fins a quatre anys més era el que tenia signat Paz Padilla amb la cadena de Fuencarral; un acord pel qual hauria pogut executar aquests préstecs. Ara, ha conegut la seva complicada situació i vol posar-se ja a buscar feina amb què pugui pagar-les.

Imatge de Paz Padilla parlant durant un acte
Paz Padilla ha de fer front a dues hipoteques milionàries. | Europa Press
 

«No em faltarà la feina, tant me fa ser presentadora que fregar», assegura Paz, que ha treballat des que era molt jove. Va començar sent auxiliar d´infermeria i ha acabat sent una persona d'èxit. Encara que ningú no està exempt d'un acomiadament laboral com el que ella ha experimentat fa relativament poc.

Nova garrotada per a Paz Padilla

Ara, enfrontar-se a aquestes hipoteques no serà fàcil per a Paz Padilla. I és que amb un sou estàndard ho tindria molt complicat per pagar mes a mes. La humorista es vol centrar ara en el teatre, i des de Mèxic pensa la manera de reorganitzar la seva vida professional. Vol cercar nous camins lluny de la petita pantalla.

El cas és que Padilla s'endeutava al cap de poc temps d'haver signat amb Mediaset per comprar la casa dels seus somnis.

Parlem d'un luxós àtic a Cadis. Sí, l'àtic de 300 metres quadrats, amb quatre terrasses i vistes al mar, pel qual els veïns la van voler demandar. I és que Paz es va posar a fer diverses obres en aquest àtic sense tenir el permís de la comunitat de veïns.