rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Pedrerol esclata contra Piqué: «Té un problema»

Piqué va demanar menys càmeres pel VAR i més atenció pel judici dels presos independentistes
El presentador de 'El Chiringuito de Jugones' ha esclatat contra l'opinió de Piqué sobre el judici independentista | 'El Chiringuito de Jugones'

 

‘El Chiringuito de Jugones’ torna una vegada més, replet de polèmica. Aquest cop Josep Pedrerol ha volgut opinar sobre les paraules de Piqué, que va criticar els mitjans per centrar-se més en el VAR que en el «judici injust» dels presos catalans. El jugador es va voler limitar  a demanar a les televisions que facin més cas al judici.

 

Aquest comentari ha molestat a Josep Pedrerol, que es va enfadar visiblement al seu programa i, juntament amb els seus companys, va esclatar contra el jugador:  «Piqué té un problema: ja no provoca a ningú a Espanya. S’acaba aquí, d’aquest tema no es parla. Si vols parlar d’això ves al ‘Rojo Vivo’ amb Ferreas.» I va contestar a un company que el defensava: «Si jugues a lo de Piqué marxes al ‘Rojo Vivo’, si jugues a futbol, et quedes aquí» i acabat demanant-li que no l'«emmerdi» amb el tema.

 

Les xarxes s’han incendiat en contra de Pedrol, al que han tractat de «cínic», ja que en moltes ocasions el presentador ha criticat a Piqué per aspectes extrafutbolístics sense cap mania. També han acusat Pedrerol de fer fora del programa al col·laborador Álvaro Benito a petició de Florentino Pérez, ja que fa dies que no es parla d’ell i no ha tornat a sortir al programa.

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris