CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Nova tongada de pluges a partir de dimarts a la tarda

Josep Pedrerol sorprèn en presentar el seu programa sense gomina

«Es farà viral!», van relatar des del Twitter d''El Chiringuito'
Josep Pedrerol presentava així, sense gomina, 'El Chiringuito' | 'El Chiringuito de Mega'

 

Josep Pedrerol és d’aquells periodistes que mai  deixen indiferent a ningú. El presentador català d’’El Chiringuito’ acostuma a viure bé amb la polèmica, tot i que ara ha estat el seu look el que ha generat un enorme ressò a les xarxes. I és que ahir mateix, Pedrerol va deixar tothom bocabadat en presentar el programa sense gomina i amb un pentinat d’allò més inhabitual.

 

El mateix programa d’Atresmedia, de fet, va fer èmfasi amb el peculiar pentinat del seu presentador en exclamar a Twitter: «Sense gomina!. Així ha començat avui Pedrerol ‘El Chiringuito’, es farà viral!».

 

 

Pedrerol i el seu nou look

El que més  va sorprendre de tot plegat, més enllà de l’estrident imatge del presentador, van ser l’enorme quantitat de comentaris a Twitter. «Sembla que dugui una fregona al cap», comentaven uns mentre que d’altres insistien en preguntar-se: «Porta perruca?».

 

El cert, així mateix, és que poques hores després de la publicació, aquesta ja compta amb més de 900 ‘retweets’, gairebé 3.000 ‘likes’ i un total de 650 comentaris d’allò més divertits. Ara, doncs, caldrà veure si Josep Pedrerol manté la seva aposta sense gomina o si, per contra, acaba tornant al look ja habitual.