El concursant Pedro, durant la seva participació a 'First Dates'

Pedro fa emmudir 'First Dates': «Soc impotent»

Pedro va deixar sense paraules la seva cita amb una confessió molt íntima: «Em vaig divorciar, em vaig refugiar a la meva feina i em vaig quedar impotent per estrès als 48 anys»

'First Dates' és un d'aquells programes que mai no deixen indiferent ningú. Pintoresc i divers, el programa deixa bocabadats dia rere dia els seus espectadors, i no és per menys, ja que moltes de les seves històries són molt estridents. Ho va ser la de Pedro, el concursant de dimecres passat, 17 d'octubre, que es va presentar a 'First Dates' buscant l'amor descrivint-se com una persona xerraire i assegurant que és d'aquells que només s'obre quan té confiança.

La seva cita, Montse, així com Pere, va anar al programa a la recerca de l'amor. Després de trenta anys casada, es va separar arran d'una infidelitat. A més, però, va comentar que la seva exparella li va preguntar retòricament, mirant-la de dalt a baix amb cara de menyspreu, que «a mi qui m'estimaria».

Un missatge dolorós i ple de menyspreu que la va obligar a treballar per millorar la seva autoestima. «Quan era sola a casa, em despullava davant el mirall, ja que havia sentit que era bo per estimar-se», explicava.

La connexió va ser des del principi

Tan bon punt es van conèixer a la barra del restaurant de 'First Dates', tots dos van connectar molt bé. Compartien afició, ja que a tots dos els encanten les motos. Durant el sopar, tots dos van tenir molta química, ja que no van parar de riure junts. Els dos comensals estaven d'acord que el programa havia encertat amb l'aparellament, i es van sentir còmodes en tot moment.

La parella estava tan a gust que Pere li va comentar a la Montse una intimitat. «Em vaig divorciar i em vaig refugiar a la meva feina, i això va fer que em quedés impotent per estrès als 48 anys», va explicar Pedro. A més, va comentar que s'estava sotmetent a un tractament mèdic per recuperar la testosterona, però va deixar clar que sabia prendre's les coses amb humor. «Vaig passar una mala ratxa de nervis, encara que dono gràcies a Déu que em vinguin aquí», va afirmar.

Carlos Sobera amb un cartell de First Dates
Carlos Sobera va presentar la parella abans de començar la cita | Cuatro

Després del sopar, tots dos van passar a fer-se unes fotos per emportar-se un record del seu pas pel programa. Montse va sortir d'allà convençuda que alguna cosa passaria entre ells, i van tancar el moment amb un dolç petó. Ella va afirmar que li agradaria continuar coneixent Pedro en una segona cita, perquè el considerava «un home interessant i m'agradaria conèixer-lo». El tarragoní també va voler una segona cita, per continuar coneixent-se.