El govern de Madrid, en xoc per una decisió de l''Hermano Mayor'

Pedro Garcia Aguado ha abandonat la política

Pedro García Aguado
Pedro García Aguado abandona la política | Telecinco

Pedro García Aguado torna als seus orígens. Després de gairebé cinc mesos ocupant el càrrec de director general de Joventut de la comunitat de Madrid, el que fos presentador de 'Hermano Mayor' ha decidit dir adéu per a centrar-se en portar la pau a totes aquelles famílies que ho sol·licitin.

L'adéu d'Aguado a la política

A pesar que sempre ha manifestat estar molt a gust en el seu càrrec polític, la veritat és que Aguado ha pres aquesta decisió per «pròpia convicció» amb la finalitat de millorar la situació actual de moltes famílies. «Durant l'última dècada, la meva vocació i professió han estat vinculada a la resolució de conflictes dins de l'àmbit de la llar, derivats molts d'ells del consum d'alcohol i altres drogues», explicava. Malgrat haver dit adéu a la política, l'esportista i coach ha volgut agrair a l'administració de Díaz Ayuso la confiança dipositada cap a ell en els últims mesos. «Finalment, m'agradaria ressaltar el meu compromís amb el projecte de llibertat i gestió de la Comunitat de Madrid liderat per Isabel Díaz Ayuso», sentenciava en una carta.

Aguado posa fi a una etapa vinculat a la política que s'iniciava en 2019 de la mà del PP. L'esportista prenia la decisió de vincular-se a aquest partit per a assessorar el seu equip en matèria d'assetjament escolar, addiccions i valors dels joves. És tal la labor que ha fet Aguado, que fins i tot els mateixos polítics han volgut ressaltar la seva labor: «S'ha implicat especialment en els temes relacionats amb la millora de la convivència a les aules i contra l'assetjament escolar, així com la lluita contra les addiccions a les noves tecnologies per part dels joves».

Sens dubte, la seva decisió de deixar la política per a centrar-se en la seva gran passió, arriba en un moment clau per a l'esportista, ja que està a punt d'estrenar-se el seu nou programa, 'La isla', que porta en la nevera des de 2017.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari