TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Pedro García Aguado opina sobre l'addicció a les drogues de Kiko Rivera

El presentador de 'Hermano mayor' creu que els famosos han d'anar amb precuació a l'hora de fer públiques les seves addiccions
Pedro García Aguado parla sobre addiccions en 'Sálvame' | Telecinco

 

El vam veure al programa 'Hermano mayor' de Cuatro lidiant amb adolescents que havien perdut el cap, arribant fins i tot a ser violents amb els seus propis pares, per culpa de les drogues. Ara, segons va anunciar 'La Coctelera', Pedro García Aguado va tornar a la televisió per compartir els seus coneixements en aquest àmbit amb tots els espectadors de 'Sálvame'.

 

Durant el programa de Telecinco, García va participar com a assessor en addicions i va poder compartir el seu punt de vista sobre aquest problema i donar els seus consells a partir de la seva experiència personal.

  

En aquest context, el presentador de 'Hermano mayor', va parlar sobre la recent confessió de Kiko Rivera a 'GH Dúo' sobre els problemes d'addició que ha tingut al llarg de la seva vida. En aquest sentit, va recomanar al fill d'Isabel Pantoja que no es limiti a explicar la seva situació i que faci un canvi de comportament dràstic.

 

Kiko Rivera en el moment de la confessió | Telecinco

 

Una confessió valenta

Tot i això, García va reconèixer la valentia de Rivera en compartir amb l'audiència i els seus companys la seva experiència amb les drogues. «El primer pas és reconèixer que tens un problema d'addicció», va justificar.

 

 

Però, va tornar a insistir en la importància d'anar més enllà perquè, segons va dir, aquesta malaltia no es cura en un període curt de temps. «És una malaltia molt seriosa, amb tendència a la recaiguda. La recuperació d'una addicció no són dos mesos. Sol anar de 3 a 5 anys», va concretar.

  

Una altra recomanació que va fer García va ser que els personatges famosos haurien d'anar amb peus de plom quan reconeixen aquest tipus de problemes amb les drogues perquè poden causar un efecte directe en els espectadors, i en especial, en els seus seguidors que els veuen com un exemple a seguir. Aquest consell es va dirigir tant al DJ com a Ylenia, que també va confessar els seus problemes amb les drogues a 'GH Dúo'.

 

Ylenia també va parlar sobre els seus problemes amb les drogues | Telecinco

 

Tornar al món de la nit podria ser un perill

Sobre Rivera, va afegir que el fet de tornar a treballar al món de la nit pot ser un perill per a la seva recuperació però també va afirmar que «la vida continua i una bona recuperació t'ha de preparar per a tornar al teu treball».

 

En aquest sentit, el presentador de 'Hermano mayor' va concloure que la millor manera d'acabar amb les addicions és canviar la manera de pensar i ser conscient que la rehabilitació requereix esforç i temps.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris