Pedro Piqueras esclata en directe contra els joves que no fan servir mascareta

El presentador ha llançat un clar missatge als més joves

Pedro Piqueras presentant els ifnormativos
Pedro Piqueras llança un missatge als més joves | Telecinco

L'ús de les mascaretes s'ha tornat obligatori a pràcticament tot Espanya, però sembla que molts encara no s'han assabentat de jutjar per les multes interposades per no utilitzar-la. És per això que Pedro Piqueras, presentador d'Informatius Telecinco, No ha dubtat a mostrar-se indignat i cridar irresponsables a aquells que ens podin en perill a tots per la seva falta d'insolidaritat amb la gent gran i amb aquells col·lectius més vulnerables a la Covid-19.

El periodista no ha dubtat a demanar responsabilitat, especialment als joves: «És possible que molts joves no siguin encara conscients que la seva irresponsabilitat o la seva eventual irresponsabilitat posa també en perill a la resta de les persones». «Cada vegada són més els brots vinculats a festes de joves sense màscares i sense guardar les distàncies de seguretat», afegia Piqueras. El periodista no ha dubtat a demanar-los encaridament als joves que actuïn amb higiene, prudència, empatia i va aprofitar el Dia dels avis per intentar que els joves prenguessin consciència dels seus actes.

«Tots, absolutament tots, hauríem de ser més responsables»

«Tot això és una cosa que preocupa i molt, sobretot als més grans. Precisament, aquest pròxim diumenge se celebrarà el Dia dels Avis, i per ells, encara que fos només per ells, tots, absolutament tots, hauríem de ser més responsables», puntualitzava el presentador molt seriós.

Sens dubte, la nova onada de contagis ha provocat que últimament la Covid-19 torni a ser notícia igual que ho va ser fa uns mesos. Tot i que els experts advertien de la presència de virus, l'escàs ús de la mascareta, Sobretot entre la població més jove, ha provocat un nou rebrot que també ha posat en dubte si l'obertura de l'oci nocturn durant la desescalada ha estat una mesura adequada.


Comentaris

envia el comentari