Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras confirma els pitjors presagis i desapareix sense avisar

El presentador no ha acudit al seu lloc de treball a 'Informativos Telecinco'

Pedro Piqueras va generar prou preocupació i confusió quan no va aparèixer dimarts passat, 5 de juliol, al capdavant d'Informativos Telecinco. El periodista, que molt poques vegades ha faltat a la seva cita, no va acudir al seu lloc de treball.

Tot i això, allò que realment feia saltar totes les alarmes no era la seva sobtada absència, sinó l'hermetisme que hi ha hagut entorn de què li ha pogut passar. Tots els espectadors esperaven que David Cantero, presentador del programa al migdia, hi donés alguna explicació.

Com que la resta dels seus companys de professió no estaven disponibles, el periodista es va fer càrrec del lloc de Piqueras; per la qual cosa, dimarts passat, va haver de presentar per partida doble, és a dir, al migdia i a la nit.

No obstant això, David Cantero no s'ha pronunciat en directe sobre la sobtada desaparició del seu company, Pedro Piqueras. Tot apunta que ha passat allò que els responsables de la cadena tant temien.

Salten les alarmes després de l'absència de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras és un dels presentadors estrella d'Informatius Telecinco. El periodista, que porta al capdavant del programa des del 2006, en les poques ocasions que ha hagut de faltar a la feina com a presentador del format, sempre n'ha informat el motiu.

De fet, el dia 22 de juny, va haver de deixar la cadira de l'espai per un motiu major. El periodista va rebre el premi Vanity Fair Periodista del Año 2022, per la qual cosa li va ser impossible complir les seves obligacions.

Sens dubte, va ser una molt bona recompensa per la seva trajectòria professional impecable. Tot i això, en aquesta ocasió tot apunta que no es deu per un bon motiu, si fos així, ho haurien comunicat sense embuts.

La veritat és que va créixer encara més la preocupació quan en els falsos directes, les cròniques dels reporters que graven instants abans del telenotícies, van saludar Piqueras. És a dir, no hi havia ni rastre que ells es dirigissin a Cantero.

Els fans del presentador albaceteny, com que volien saber la raó de la seva absència, no van dubtar a acudir a les xarxes socials per preguntar al mateix David Cantero el motiu de la substitució sobtada.

El periodista, acostumat a penjar contingut al seu perfil d'Instagram, va decidir pronunciar-s'hi. «Què ha passat? Doncs res de particular, coses del dia a dia a la redacció», feia broma.

«Aquesta setmana em teniu a les 21.00 hores substituint el gran Piqueras… Us espero!», concloïa. Les seves declaracions han fet sonar amb més força els rumors que apunten que Piqueras s'ha acabat contagiant de la COVID-19, raó per la qual haurà de romandre aïllat a casa seva.

Pedro Piqueras podria haver-se contagiat de coronavirus

D'aquesta manera, tot indica que va ser un canvi d'última hora per un motiu de força major que es desconeix, almenys ara per ara. Com era d'esperar, els rumors no han trigat a sorgir i han apuntat que es deu a una raó concreta i senzilla. Així mateix, es comenta que el presentador albaceteny s'ha contagiat de coronavirus. Una teoria que no seria estranya, ja que, en els últims dies, s'han infectat diversos treballadors de Telecinco.

Alguns presentadors com ara Jorge Javier Vázquez, Adela González i Ion Aramendi s'han vist afectats per la sisena onada de la COVID-19. Per això, Piqueras també podria haver sortit perjudicat i ser un dels tants espanyols que s'ha contagiat després del repunt de casos.

Tot i això, malgrat els forts rumors, no hi ha res confirmat per ara. D'aquesta manera, caldrà esperar si el mateix Piqueras confirma o desmenteix la notícia davant de tots els espectadors que el veuen presentar el format de Telecinco nit rere nit.