Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras deixa els seus companys en xoc: «Marxaré»

Pedro Piqueras alarma tothom després de les seves inesperades paraules sobre el seu futur

Pedro Piqueras és, des de fa molts anys, un dels comunicadors més estimats del panorama nacional. El seu caràcter i la seva bona feina durant més de 40 anys de professió l'han convertit en una de les cares més reconegudes de la televisió espanyola.

L'hem vist als informatius de diferents cadenes, sigui a TVE, Antena 3 o, durant els últims 16 anys, al grup Mediaset.

Pedro Piqueras, a qui veiem presentant a les 21:00 de dilluns a divendres Informativos Telecinco, s'ha convertit en un dels presentadors fixos a la cadena de Fuencarral.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Pedro Piqueras amb la seva parella, Esther Barriga | GTRES

A les últimes hores, el periodista d'Albacete oferia una entrevista en profunditat a la Cadena SER. Piqueras ha estat al programa El Faro, espai que s'emet les matinades de diumenge a dijous a la SER. El cas és que en aquesta entrevista, Pedro Piqueras ha deixat una mica intranquils els seus companys de Telecinco.

Pedro Piqueras anuncia com serà la seva retirada de la televisió

Els seus companys han vist com Piqueras té decidit fer un pas de banda. I és que aquest ha confessat que el seu temps a Telecinco acabarà abans del que molts pensen.

En les seves paraules a la SER i en un ambient que convidava a parlar dels aspectes més personals de Piqueras, aquest ha deixat una frase impactant. Una declaració que el seu entorn no esperava i que els he deixat amb el peu canviat.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras als estudis de Mediaset | Mediaset

«Marxaré sense que es noti», així va sentenciar Pedro Piqueras a una qüestió de Mara Torres sobre quant de temps li queda com a presentador. Per això, l'entrevista es va aturar en sec quan Torres li va preguntar si s'havia plantejat seriosament retirar-se dels mitjans.

El que no sabem és si aquesta retirada de Piqueras es refereix a una sortida del grup de comunicació de Fuencarral o si significa l'adeu definitiu a la seva longeva carrera al món del periodisme. Una retirada que lamentarien molt els seus seguidors fidels, que l'han seguit al llarg de tots aquests anys.

A què s'hauria dedicat Pedro Piqueras si no hagués estat periodista?

L'entrevista a Pedro Piqueras va donar donar molt de sí. Durant el transcurs d'aquesta, els seguidors del periodista van poder conèixer més detalls ocults sobre la seva vida. Un dels aspectes que pocs coneixien de Piqueras era el seu gust pel món de la música.

«Si no hagués estat periodista, hauria sigut cantant», explicava fa unes hores en una de les entrevistes més personals que ha fet a la seva vida. Amb tot, el convidat de El Faro va explicar que de petit es ficava en una habitació «amb un pal i una corda com si fos una guitarra». I és que Piqueras s'imaginava que era el mateix Frank Sinatra.

Pedro Piqueras
Pedro Piqueras va provar el món de la música quan començava la seva carrera d'informador | Europa Press

El que des de fa anys és una de les cares conegudes dins del món periodístic a Espanya, va revelar ahir a la nit una mica sorprenent. El cas és que el periodista va arribar a dedicar-se a la música quan començava la seva carrera com a informador a RNE.

«Crec que haguéssim acabat sent amics»

D'aquesta manera, durant el seu apropament al món musical, Pedro Piqueras confessa que va coincidir amb la cantautora Cecilia, morta tràgicament el 1976 en un accident de trànsit.

«Crec que haguéssim acabat sent amics», afirmava ahir. El cert és que, malgrat que no va poder continuar guanyant-se la vida a la seva professió frustrada, els seus seguidors li agraeixen que canviés de rumb.

I així, Piqueras es va convertir en un dels presentadors més reconeguts del nostre país. Això sí, mai sabrem fins a quin nivell hauria arribat a la seva carrera com a cantant.