ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Pedro Piqueras desapareix dels Informatius de Telecinco i la cadena explica què passa

El presentador fa una setmana que no apareix en antena

Imatge d'arxiu del presentador dels informatius de Telecinco, Pedro Piqueras
Imatge d'arxiu del presentador dels informatius de Telecinco, Pedro Piqueras | Telecinco

Els espectadors de Telecinco estan molt preocupats per l'absència d'una de les cares més veteranes de la cadena. Pedro Piqueras, el director dels informatius de Telecinco, fa dies que no apareix a antena. 'Sálvame' és l'encarregat de donar pas a l'espai presentat pel mític presentador a les 21.00 hores, tot i això, des de fa uns dies Piqueras no apareix en pantalla i els usuaris de les xarxes socials s'han començat a preocupar.

La darrera vegada que el periodista es va posar al capdavant dels informatius va ser el passat dimecres 6 d'octubre, des de llavors no s'ha sabut res sobre Pedro Piqueras. En el seu lloc es troba Roberto Fernández, encarregat de substituir-lo. En un principi es va especular que la seva absència podia tenir a veure amb el pont del 12 d'octubre, però el cert és que ja fa una setmana que Piqueras no surt a televisió.

Per aquest motiu, els espectadors han començat a preguntar-se a través de les xarxes social les raons que han portat al presentador a abstenir-se, preocupats que quelcom greu estigui succeint. A causa d'aquest interès, el portal 'El HuffPost' ha preguntat directament a la cadena i fonts properes han assegurat que «no passa res» i que Pedro Piqueras «ha estat uns dies fora». A més, han afegit que no s'han de preocupar de res perquè «s'incorporarà en uns dies».

No és la primera vegada que la preocupació per Piqueras arriba als seus seguidors. Fa un temps, el seu to de veu feia pensar que li passava alguna cosa a la gola, però va resultar ser a conseqüència de l'aire condicionat. A més, no és la primera vegada que el periodista no es troba en el seu lloc de feina. Al març, quan la pandèmia estava en el seu punt més àlgid, Piqueras va desaparèixer del treball. En aquesta ocasió, la seva absència estava justificada per les mesures de prevenció del coronavirus.

 

Els usuaris de les xarxes socials es preocupen pel presentador

Pot ser que en aquesta ocasió la seva absència també tingui quelcom a veure amb el protocol que Mediaset té respecte a la Covid-19 i, per precaució, hagi apartat a Piqueras per un temps. El que està clar és que els seus fans no deixen escapar ni una i no dubten en preocupar-se pel veterà presentador.


Comentaris

envia el comentari