Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras n'està fart i ja ho ha dit a la seva parella, Esther

El presentador ha reviscut el seu pitjor malson a l'hora de començar els informatius

Pedro Piqueras és l'home de les nou del vespre. A aquesta hora, més o menys puntual, s'encarrega d'informar Espanya del que ha passat durant el dia. Els informatius de Telecinco són uns dels més vistos a tot el país.

Els supera Antena 3, amb Vicente Vallés al capdavant. Tot i això, 'Pasapalabra' sempre acaba cinc o sis minuts més tard de les nou, per la qual cosa Piqueras acostuma a entrar en directe abans.

Piqueras, sempre amb posat seriós, encadena els titulars del dia al sumari de l'informatiu vespertí. I és que, perquè els espectadors no tinguin temptació de fer zàping, la cadena principal de Mediaset té una estratègia clara.

No deixen que hi hagi ni un segon de publicitat entre el programa precedent i el telenotícies.

Això ha provocat més d'un mal de cap a Piqueras últimament. El presentador es va alegrar molt quan va saber que s'escurçaria 'Sálvame' i que l'última hora del programa seria substituïda per 'Ya son las ocho'.

Piqueras reviu els seus moments més complicats a Telecinco

Són míticament ridícules algunes situacions que es produïen entre 'Sálvame' i el telenotícies.

La transició entre un programa tan esbojarrat i festiu i la serietat de l'informatiu no era gens fàcil.

Així doncs, segur que els espectadors recorden episodis tan surrealistes com la presentació que va fer Raquel Mosquera de Pedro Piqueras, o quan Anabel Pantoja, despullada a la neu, li va donar pas.

També va ser de vergonya aliena veure Paz Padilla i Anabel fent twerking gairebé al mateix moment en què Piqueras informava del rècord de morts per covid.

Pedro Piqueras al plató de Telecinco amb posat seriós
Pedro Piqueras en una imatge que ja és un mem | Telecinco

Piqueras, sempre impassible, salvava la situació com podia, tot i que quedava clar que no li feia gens de gràcia. Segurament, aquests delirants moments eren tema de conversa a casa seva i amb la seva parella, Esther.

Amb l'arribada de 'Ya son las ocho', també arribava la serietat i el saber fer de Sonsoles Ónega. Això tranquil·litzava Pedro Piqueras, perquè ja no es tornarien a produir moments com els anteriorment descrits.

▶️ Malas noticias para Ana Rosa Quintana, que tiene que ser operada

Així ha sigut durant molt de temps. Sonsoles, ja de per si més seriosa i neutra que Jorge Javier Vázquez, sempre ha donat pas a l'informatiu des d'un vessant més periodística i objectiva.

Això ha facilitat l'entrada en directe de Pedro, alhora que ha donat un to més uniforme i rigorós als primers minuts del prime time. No obstant això, s'ha tornat a repetir la confusió d'abans, i els espectadors no han trigat a adonar-se'n i compartir-ho a les xarxes socials.

El somriure congelat de Sonsoles, abans de veure Pedro Piqueras

Aquest dimarts, Sonsoles Ónega donava pas a Pedro Piqueras amb un somriure lluminós, però amb la serietat de sempre. I aleshores es va produir el moment de sorpresa. Se sentia la veu de Piqueras, però a la imatge seguia apareixent Sonsoles, que no deixava de somriure.

Van ser pocs segons, però segurament molt llargs per a ella. Piqueras es va adonar que no sortia en pantalla i va callar. Ella, mentrestant, aguantava pla.

Després, ja sí, la pantalla es va dividir en dos i va aparèixer Piqueras, que va tornar a començar el discurs. Sonsoles va relaxar el gest i, al cap de res, la pantalla ja va passar a mostrar únicament el presentador de l'informatiu, com és habitual.

Va ser un fet puntual i fruit d'un problema tècnic, però segurament a Piqueras li van passar pel cap aquells moments en què la seva cara era tot un quadre.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i Pedro Piqueras
Sonsoles Ónega i Pedro Piqueras han viscut un moment incòmode a la televisió | Telecinco

Veia per un monitor la disbauxa que es vivia a 'Sálvame' i, al cap d'un segon, entrava amb les notícies més rellevants del dia, sovint, dolentes.

Les xarxes s'han fet ressò del moment amb una pregunta que milers d'espectadors segurament també s'han fet: «Entra Piqueras o no?».