Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras i la història d'amor que va fer plorar Mediaset

Pedro Piqueras va ser el principal culpable del naixement d'un romanç molt llarg

Pedro Piqueras va ser el responsable que una bonica història d'amor sorgís i perdurés durant més de tres dècades. Ningú coneixia fins on va arribar la influència del presentador dels Informatius de Telecinco fins que un dels seus protagonistes ho ha revelat.

Parlem d'Antonio Resines i com va conèixer la productora Ana Pérez-Lorente, la seva parella actual. Segons l'actor càntabre, Piqueras va jugar un paper fonamental en el seu idil·li i li està molt agraït.

Pedro Piqueras i la parella que va unir durant 30 anys

Només l'entorn proper a Resines coneixia la història d'amor entre ell i Ana. L'actor sempre ha procurat mantenir la seva vida íntima tan allunyada del focus mediàtic com fos possible, però aquesta vegada n'ha fet una excepció.

És el que sol passar quan els convidats a Planeta Calleja mantenen una conversa relaxada en un ambient inigualable. És en aquest entorn on l'intèrpret i la seva dona s'asseien per primer cop junts per concedir una entrevista.

Muntatge de Pedro Piqueras amb Antonio Resines i Ana Pérez
Pedro Piqueras va fer que l'actor i la productora acabessin junts | Catalunya Diari

«No va ser un festeig normal», començava assenyalant Resines. I raó tenia, doncs només de saber com es van conèixer ell i Ana és suficient per entendre el que és inusual de la relació. «Podem dir que fa 30 anys que estem a una relació amb els seus alts i baixos, amb els seus més i menys», afegia.

Moments després, la dona de l'actor va prendre la paraula per explicar com el va conèixer gràcies a Pedro Piqueras. «Jo estava amb una amiga en un cotxe, el del cotxe del costat va saludar, a la meva amiga li sonava i li vaig dir, "et sona perquè és Pedro Piqueras"», va explicar.

El curiós és que el periodista no anava sol al vehicle, al seu costat hi havia l'actor càntabre. «Llavors ell va obrir la finestreta i ja veig aquest i dic "ai que divertit Resines"», va continuar explicant Ana.

«Marxàvem a casa, però ens van preguntar que on anàvem i vam dir que a Pacha, ens van dir si podien venir i fins avui», va afegir. Una història d'allò més curiosa que va marcar el destí de l'actor i els protagonistes del qual encara perduren més units que mai.

Pedro Piqueras va estar set anys amb l'amiga d'Ana

D'aquesta trobada inesperada van sortir dues històries d'amor. D'una banda, la de Resines i Ana, i de l'altra, la de Pedro Piqueras i la seva amiga.

Tot i això, a diferència de la de l'actor que ja dura 30 anys, el periodista va acabar trencant la seva relació després de set anys junts. «La meva amiga va estar 7 anys amb Piqueras», va revelar la productora.

Tot i fer més de tres dècades que estan junts, Resines i Ana van decidir fa poc passar per l'altar. «Les coses s'han de pensar bé i veure per on va la marea», confessava el càntabre. Més encara després de les crisis sentimentals que han patit aquests anys.

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Antonio Resines i la seva dona Ana es van casar fa poc | Europa Press

«Ens hem enfadat dues vegades i els meus cabreigs, un va durar dos anys i un altre sis», revelava la productora. Tot i això, sempre han acabat reconciliant-se per l'amor tan gran que senten l'un per l'altre.

Un amor que es reflecteix en els units que sempre han estat, especialment Ana que ha estat al seu costat en els moments més durs. Com fa uns mesos, quan el càntabre es va contagiar de coronavirus i va passar més d'un mes ingressat a l'hospital.

Tot i totes les adversitats, la dona de Resines se sent profundament feliç i afortunada que el cotxe del periodista es creués al seu camí. Va ser un 31 d'octubre del 1992 que sempre recordarà, ja que va ser el dia que Pedro Piqueras el va presentar a l'home de la seva vida.