Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras parla amb la seva parella Esther i li confirma que és cosa de dies

Pedro Piqueras ha pres una decisió que canviarà el rumb de la seva vida

Pedro Piqueras és un dels periodistes que més afecte dels espectadors ha aconseguit al llarg de la seva llarga trajectòria professional. Sempre ha estat molt discret i molt clar a l'hora de comunicar les notícies diàries. Això últim és imprescindible per a qualsevol reporter que vulgui entrar al sector.

Els anys passen per a tothom, fins i tot per als personatges públics de la televisió. De la mateixa manera, Piqueras es troba a la seva recta final laboral, aviat haurà d'acomiadar-se de la direcció de Mediaset, el lloc que l'ha acollit durant molts anys.

Tot i això, no cal oblidar el seu recorregut a Antena 3, on es podia gaudir de la seva presència cada matí.

Pedro Piqueras
Pedro Piqueras fa anys que presenta les notícies del vespre a Telecinco   | Europa Press

Als seus 67 anys, algunes fonts van confessar que el presentador dels informatius de Telecinco tenia intencions de jubilar-se al juny.

«La meva intenció seria dir-li al mes de juny a Paolo Vasile que al setembre ja no tornaré. Me n'aniré sense que es noti, que passi l'estiu perquè la gent ja ni s'enrecordarà. Fent-ho d'una manera agradable, bonica i amb afecte per a tots, et permet sortir amb tranquil·litat», va sentenciar el col·laborador de Mediaset al programa El Faro de la Cadena Ser.

Per la redacció, es va començar a buscar un substitut que pogués encaixar perfectament al seu lloc. No obstant, per a sorpresa de tothom, una cosa inesperada ha passat a la vida de Piqueras.

Encara no s'acomiada de nosaltres

El presentador de les notícies de Telecinco li va confessar els canvis de plans a la seva nòvia, Esther Barriga. Segons El Confidencial Digital, Pedro Piqueras ha signat la renovació del seu contracte amb la direcció de Mediaset i es quedarà a la televisió més enllà dels dos mesos d'estiu.

La seva salut està fenomenal i creu que l'edat no li causa cap problema per no poder realitzar correctament la seva feina. A més, vol continuar comunicant les notícies del moment i les que hi haurà en un futur immediat.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Esther Barriga s'assabenta de la decisió d'última hora de la seva parella   | GTRES

Així mateix, el col·laborador prefereix no concretar cap data per a la seva jubilació, ja que la retirada es produirà quan ell consideri que és el moment adequat.

Tot i haver canviat el moment de fer-ho, segueix tenint clara la manera com es retirarà de la seva feina. Vol que sigui el més discret possible perquè a ell mai no li ha agradat que els mitjans de comunicació parlessin sobre la seva vida privada.

La vida d'un periodista després de les càmeres

Pedro Piqueras porta molts anys amb la veterinària Esther Barriga, que li va tornar les ganes d'enamorar-se una altra vegada. Abans d'aquesta relació, va estar casat amb Ana, amb qui es va casar tres anys abans d'entrar a TVE.

Amb ella, va tenir el seu únic fill en comú, Curro. Ha estat un pare que mai no ha volgut barrejar la feina amb la seva vida privada. Per això, mai no ha animat el seu fill a ser reporter com ell.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras no volia que el seu fill fos periodista   | Mediaset

«Jo no volia que fos periodista i ell encara menys perquè veia que aquesta és una professió molt esclava, de moltes hores», va explicar en una entrevista a El Mundo.

Així doncs, Curro va decidir estudiar Publicitat a Madrid. En aquests darrers anys, ha pogut treballar a l'agència de publicitat JWT, a Bob Comunicación i a l'agència McCann Worldgroup.