Piqueras, molt tocat: la notícia que portava anys volent evitar

Després de més d'una dècada a Telecinco, el presentador no rebrà molt bé aquestes dades

Pedro Piqueras presentant el telenotícies de Telecinco
Telecinco podria perdre el seu lideratge als informatius | Telecinco

Telecinco pot presumir de ser la cadena líder en programes de televisió, amb 'realities' tan mítics com ‘Supervivientes’ o nous fenòmens com ‘La isla de las tentaciones’. Tot i això, cada cop són menys els espectadors que decideixen consultar aquesta cadena per informar-se d’allò que succeeix arreu del món.

Pedro Piqueras, el reconegut presentador del telenotícies de Telecinco, podria perdre en menys d’un mes el seu lideratge en antena. Així, i després de catorze anys a la cadena de Paolo Vasile, Piqueras podria veure com la seva audiència decideix definitivament passar-se a Antena 3 per ser informats. Matías Prats, el seu etern rival, està aconseguint escorçar distàncies amb Telecinco i això podria ser un dur cop pel presentador, el qual fa més d’una dècada que treballa per liderar l’audiència del telenotícies.

Una caiguda inevitable 

Les dades, però, semblen clares. El gener de 2019, Piqueras va superar Antena 3 en 2,5 punts. El gener de 2020, només el va superar per 1,5 punts. Aquest febrer, Telecinco superava l’etern rival per 0,9 punts. Si tot segueix així, és molt possible que abans de l’estiu Pedro Piqueras perdi definitivament el seu lideratge després de més d’una dècada a la cadena. Caldrà veure si Telecinco aposta per renovar les seves cares o intentarà una altra tècnica per no perdre la confiança del seu públic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari