Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras es trenca en assabentar-se de la mort de la seva ex

Pedro Piqueras no esperava rebre aquesta trista notícia

Pedro Piqueras no ha pogut contenir les llàgrimes després d'assabentar-se de la mort de la prematura de la seva excompanya, la periodista Miryam Romero.

Aquest diumenge, 12 de juny, aquesta reconeguda i pionera presentadora dels informatius d'Antena 3 s'ha acomiadat dels seus éssers estimats amb 59 anys després d'una llarga malaltia.

Pedro Piqueras al plató de Telecinco amb posat seriós
Pedro Piqueras no pot contenir les llàgrimes en assabentar-se de la mort | Telecinco

La tristesa ha arribat just en el moment que Pedro Piqueras ha decidit agafar «uns dies de descans». I és que, des de dijous passat, 2 de juny, no hem tornat a veure aquest conegut comunicador al seu lloc de treball.

I, malgrat que alguns apuntaven que la seva absència es devia a problemes personals, segons ha assegurat El televisor, el periodista ha decidit descansar, tal com ja va fer el mes de desembre passat, durant les vacances de Nadal.

Ara, i només uns dies abans del seu retorn a la petita pantalla, Pedro Piqueras ha patit la trista pèrdua de la seva gran amiga i companya de feina.

Pedro Piqueras es trenca en assabentar-se

Pedro Piqueras està totalment commocionat per tot el que ha passat. I és que, el que menys s'esperava el presentador és que la seva amiga, Miryam Romero, moriria tan jove.

Aquest diumenge, la periodista Mònica Carrillo no ha pogut contenir les llàgrimes en anunciar aquesta trista novetat. Durant la segona edició de Noticias Fin de Semana d'Antena 3, la presentadora ha anunciat que dues de les seves companyes havien mort les últimes hores. I és que, a la mort de Romero, també cal sumar-hi la mort d'Inmaculada Salvador, productora d'Atresmedia.

Fotomuntatge d'Inma Salvador i Miryam Romero.
Inma Salvador i Miryam Romero han mort el mateix dia. | CatalunyaDiari

«Acabem la setmana amb una història molt trista per a aquesta redacció», va començar explicant Mónica Carrillo just al final de l'informatiu.

«Avui han mort prematurament dues companyes molt estimades a Antena 3: Immaculada Salvador, productora d'aquesta casa, i Miryam Romero, a qui molt de vosaltres la recordareu perquè ha estat la nostra editora i presentadora des de...», va continuar sense poder evitar emocionar-se.

«Us demano disculpes perquè l'emoció ha pogut amb aquest moment tan commovedor per a tots nosaltres. Tornem dissabte que ve. Gràcies per acompanyar-nos. Bona nit».

Minuts més tard, la companya de professió de Pedro Piqueras va anar al seu compte de Twitter per acomiadar-se una vegada més de les companyes i per demanar perdó a l'audiència d'Atresmedia.

«A la redacció d'Antena 3 estem desolats per la pèrdua de Miryam i Inma. Aquest ha estat el nostre homenatge a elles i les seves famílies. Sento molt haver-me trencat en explicar-ho. Diuen que l'excés de veritat mai no és dolent. Aquí hi havia molta veritat» .

Pedro Piqueras i Miryam Romero, companys a Antena 3

Durant tot aquest temps, l'amiga de Pedro Piqueras ha estat una de les comunicadores més importants del nostre país. Al febrer de 1990, es va començar el seu camí als informatius d'Antena 3 al costat del periodista Luis Herrero.

Anys més tard, a la temporada 1998-1999, Romero va començar a formar parella amb Pedro Piqueras a l'edició de cap de setmana d'aquesta mateixa cadena.

Imatge de Miryam Romero.
La companya de Pedro Piqueras va ser presentadora dels informatius | Antena 3

Tot i que, només un any després, va deixar aquest lloc de treball per començar a formar part de l'equip setmanal d'Antena 3, presentant així l'edició matinal de les 9.00 hores.

Tal com han recordat els seus companys d'Atresmedia, fins fa dos anys, Miryam Romero va ser editora de l'informatiu de les 21.00 hores amb Vicente Vallés.