L'empresari català que surt amb la mare d'Adara trenca el seu silenci

Pedro Solà ha parlat en la seva primera entrevista a televisió

Pedro Solà i Elena Molinero a la vora del mar en una imatge del seu instagram
Pedro Solà, parella d'Elena Molinero, defensa la seva participació a 'Supervivientes' | Xarxes socials

Fins ara s'havia mantingut gairebé al marge dels mitjans i del món del cor i la televisió, però Pedro Solà, empresari català i parella d'Elena Molinero, la mare d'Adara, ha decidit oferir una entrevista a 'Viva la vida' per explicar com va la seva relació i com veu la participació de la seva parella a l'actual edició de 'Supervivientes'.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'entrevista arriba en una setmana en què Elena està nominada i podria veure acabada la seva participació en el concurs, motiu que probablement l'ha portat a intentar generar més afecte cap a ella per part del públic i ajudar a mantenir-la concursant. 

Pedro Solà defensa la participació d'Elena al concurs

L'empresari només ha tingut bones paraules per la seva parella al 'reality' de Telecinco, destacant en primer moment que li «encanta el cos que li està quedant», i que la seva participació ha anat «a més» amb el pas de les setmanes. «És molt proactiva, la primera a llevar-se i fer coses per al grup», ha explicat Pedro. 

També ha dit que la nominació d'aquesta setmana «no li sembla ni justa ni injusta. És part del joc i han de superar els obstacles, però si m'ho semblaria [injust] que fos l'expulsada de dijous». Solà ha continuat afegint que «és una supervivent molt activa que mereix arribar a la final, tot i que pot passar de tot», en referència a l'expulsió de Fede, a qui considera un «supervivent pur».

El català ha continuat defensant la seva parella assegurant que ara «la veu bé», però creu que la seva relació amb Hugo Sierra, l'ex de la seva filla, és un dels punts més conflictius del seu concurs perquè pot provocar-li moments tensos i conflictius com el que van viure fa unes setmanes. Tot i això, creu que ara hi ha cordialitat entre ells i voluntat de mantenir les coses bé, que entenen la situació de l'altre i que això fa que s'hagi vist una relació bona entre ells dos al concurs. 

A banda de la seva parella, Pedro ha volgut també defensar la guanyadora de 'GH VIP 7', Adara, amb qui assegura que parla contínuament. «Tinc bona relació amb els fills de l'Elena, hi parlo cada dia i som veïns. Sempre que ens necessiti estem disposats a ajudar. 


Comentaris

envia el comentari