Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cristina Pedroche podria cobrar 200.000 euros per presentar les Campanades 2017 a Antena 3

Aquesta xifra que podria cobrar la periodista s'allunya moltíssim dels seus companys de cadena
Alberto Chicote i Cristina Pedroche a les Campanades 2016/2017  | Antena 3

 

Cristina Pedroche provoca una revolució cada vegada que parla o apareix a la pantalla, a més de molta polèmica, sobretot a les xarxes. És per aquest motiu que un any més repeteix al costat del xef Alberto Chicote presentant les campanades de Cap d'Any a Antena 3, tot un clàssic televisiu.

 

Cada any el seu vestit —espectacular, polèmic i misteriós fins a l'últim moment—, és un dels detalls més comentats d'aquesta nit i deixa a molts sense paraules quan surt a la llum. Però aquest any, de moment, és un altre aspecte de les Campanades de Pedroche el que ha deixat sense alè: el seu salari.

El xef David Muñoz i Cristina Pedroche | Instagram

 

Les campanades a preu d'or

Segons informa 'Diario Gol', la dona del xef David Muñoz cobrarà una quantitat desorbitada per presentar aquestes campanades del 2017 a Antena 3, superant considerablement les xifres de grans veterans aquesta nit de Cap d'Ant com Anne Igartiburu i Ramón García, sempre grans propostes de TVE. El citat mitjà assegura que Pedroche cobrarà un total de 200.000 euros per presentar l'espai, extremadament lluny dels 30.000 euros que cobraran els seus companys de TVE.

 

Uns honoraris molt alts

Molts han estat els seguidors i detractors de la presentadora els que han posat el crit al cel per l'elevat sou de Cristina, tot i que, segons el portal 'Informalia', aquest preu no seria tan exagerat ni ens parem a pensar que ella és un dels personatges televisius més cotitzats. Té molta repercussió a les xarxes socials i en la televisió. També cal destacar que actualment, la dona de Muñoz cobra 5.000 euros per cada tuit o fotografia que publica a les seves xarxes com Twitter o Instagram si tenen contingut promocional.

D'altra banda, també s'afirma que la col·laboradora de 'Zapeando' cobra 200.000 euros per cada campanya promocional. Aquesta és la mateixa xifra que el sou que suposadament cobrarà per donar les campanades aquest 2017 a Antena 3. Alguns dels seus seguidors a les xarxes defensen que el sou és proporcional a l'audiència que aconsegueix i es posa d'exemple el seu vestit, cosa que s'ha convertit en la seva marca d'identitat.

Comentaris