Cristina Pedroche durant el seu espai a 'El Hormiguero' el 12 de setembre del 2019

El vergonyós moment de Pedroche a l’aeroport: «Estic morta»

La col·laboradora de 'Zapeando' va compartir una experiència personal

Aquest divendres 28 de febrer Cristina Pedroche va explicar a 'Zapeando' una de les experiències més vergonyoses - o divertides, segons es vegi- que ha tingut darrerament. Tot va passar quan tornava a l'aeroport de Madrid després de passar uns dies a Niça amb la seva parella, el cuiner Dabiz Muñoz.

Després d'aterrar i entrar a les instal·lacions de l'aeroport, la parella es va veure rodejada per periodistes i càmeres de televisió, fet que va sorprendre la col·laboradora de 'Zapeando'. «Ni que fos jo Lady Gaga. Que he fet jo ara, un dilluns a les dues de la tarda», explicava Pedroche.

«Estem sortint, comencen a fer fotos, un noi em comença a preguntar i em diu: 'quins projectes tens per a aquest any?' I jo dic: 'i aquesta pregunta?'», deia la de Vallecas als seus companys de programa. Aviat, Pedroche va deduir que no era a ella a qui esperaven els periodistes: «Esteu esperant a altres i per matar els temps m'heu agafat a mi. I em van dir amb el cap que sí. I jo vaig dir: 'Ja no interesso, estic morta'».

L'objectiu real dels periodistes

Pedroche tenia raó, i és que els periodistes esperaven l'arribada d'Aitana i el seu xicot, Miguel Bernardeau, que arribarien poc després en un vol procedent de Milà. Tot i que en aquesta ocasió va ser Aitana qui va acaparar tota l'atenció dels mitjans, no és estrany que la parella formada per la col·laborada i el cuiner es vegin envoltats de periodistes. Televisivament, Cristina Pedroche està lluny de la seva mort.

També et pot interessar...