Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso

Un exguanyador de 'Gran Hermano' treu tots els draps bruts contra Susanna Griso

L'exconcursant de 'GH 7' ha fet una denúncia a través de les xarxes socials

El cas de Carlota Prado segueix estant d'actualitat. Pepe Herrero, guanyador de 'Gran Hermano 7', ha tornat a treure a la llum a les xarxes socials la presumpta violació de la jove durant la seva participació a 'GH Revolution' carregant durament contra VOX, Atresmedia i Susanna Griso per no donar-li cobertura al passat.

Pepe  va ser un dels artífexs del boicot publicitari que el reality va tenir en la seva última edició, en una manera de protestar contra la productora pel tracte que Carlota va rebre durant el seu concurs. Diversos anunciants van decidir donar per acabat el seu contracte amb Mediaset  i la productora va decidir deixar de banda la marca 'GH' fins que les aigües es tranquil·litzaren.

L'exconcursant contra VOX, Atresmedia i Susanna Griso

Però Pepe Herrero no està disposat que s'oblidin del que ha passat. A través del seu compte d'Instagram, ha publicat un missatge on ataca el partit ultradretà per usar el que ha passat a Carlota  per atacar Jorge Javier Vázquez en la seva particular guerra amb el presentador. En el seu punt de mira també s'han trobat  Atresmedia Televisió i Susanna Griso, en considerar que no han informat prou sobre el que ha passat.

«Es diu Carlota Prado.  Li van fotre la vida a 'GH'. Aquesta setmana a la tercera força política d'aquest país (Vox) 'de cop i volta' li va bé denunciar el que va passar (val més tard que mai, benvinguts) i encara avui a Atresmedia (Mediaset  es pot entendre, repugnant sí, però es pot entendre), no li sembla notícia. Què ens perdem? On són les feministes? Susanna, Susanna, estàs aquí?» escrivia Pepe.

El que potser no ha tingut en compte el guanyador de  'GH 7'  és que Atresmedia  sí que va donar cobertura al cas de la presumpta violació  de Carlota Prado. Després que sortís a la llum la interlocutòria de la jutgessa amb les declaracions de tots els implicats, els informatius de La Sexta  i els d'Antena 3 van parlar del que ha passat en diverses ocasions.

'Más vale tarde' o 'La Sexta noche' van fer especials on van tractar en profunditat el cas de Carlota Prado. No obstant això, Pepe Herrero té raó quan es refereix a 'Espejo Público'.  El programa presentat per Susanna Griso no va arribar a parlar sobre el que havia passat, i és per això pel que la presentadora ha estat assenyalada per Pepe.

Mediaset contra Atresmedia

La repercussió que va tenir el cas de  Carlota Prado va provocar una gran pèrdua de diners per Mediaset. Molts anunciants es van desvincular de 'GH' i els ingressos publicitaris van disminuir. El grup audiovisual de Paolo Vasile  es va veure contra les cordes i va emetre un comunicat lamentant el que ha passat a la concursant a la casa de Guadalix.

En aquest comunicat també va assenyalar a  Atresmedia com l'artífex d'una campanya de desprestigi cap a Mediaset per avivar la polèmica. «Les accions de desprestigi estan sent avivades de manera deslleial des dels espais i programes informatius d'Antena 3, la Sexta  , Onda Cero i alguns dels seus portals verticals, als quals també se suma el diari 'La Razón', amb el qual comparteix accionista el grup editor» es podia llegir en l'escrit.