Perd la vida un concursant després de participar en el programa 'Wipeout'

El participant va patir un infart

Fotograma del programa de televisió Wipe Out
Mort un participant de 'Wipeout' després de realitzar les proves | YOUTUBE

Són moltes les persones que s'animen a participar en el programa nord-americà 'Wipeout'. Tots els concursants que aconsegueixen participar-hi, ho fan amb il·lusió i ganes de guanyar-lo. No obstant això, recentment un concursant ha perdut la vida després d'haver realitzat les proves. 

La tràgica mort d'un concursant

Segons el mitjà de comunicació nord-americà 'TMZ', el passat dimecres es va produir la mort d'un participant del programa 'Wipeout'. Com bé expliquen, es va gravar el programa sense cap problema, però un cop es va finalitzar la gravació, el concursant es va començar a trobar malament i va requerir atenció mèdica.

Informen que el concursant va patir un infart i va haver de ser atès. No obstant això, no es va poder fer res per salvar la vida d'aquesta persona, de la qual no s'han revelat les seves dades per protegir la seva intimitat i la de la família.

Les explicacions de la productora

La productora del programa (Endemol Shine North America) s'ha manifestat. En concret, el primer que ha fet ha estat donar el condol a la família del difunt: «Donem les nostres més sentides condolences a la família i els nostres pensaments estan amb ells en aquest moment».

De la mateixa manera, per tal de protegir-se, la productora ha explicat que tots els participants se sotmeten a exàmens mèdics per tal de certificar que estan capacitats per participar en les diferents proves físiques. Això sense passar per alt que, de la mateixa manera, també se'ls realitza un test de la Covid-19.

Així mateix, cal destacar que des de la direcció de la cadena TBS, que és la que emet el programa, s'ha mostrat consternació. Ho ha fet exposant que «estem devastats per la notícia de la mort. El nostre més sentit condol per a la família».

Què és 'Wipeout'?

'Wipeout' és un programa de la productora Endemol Shine North America, emès a la cadena TBS. Els participants s'han de sotmetre a una gran varietat de proves físiques i d'obstacles, algunes molt divertides. Amb elles demostren la seva agilitat, la seva intel·ligència i fins i tot la coordinació o força.

L'objectiu que tenen és anar passant de nivell per així poder optar a arribar a la gran final i guanyar una gran quantitat de diners. No obstant això, arribar a la fase final no és gens fàcil. No ho és perquè hi ha molta competència, ja que els participants estan molt ben preparats i, a més, les proves són molt complicades.

És un programa d'entreteniment, els espectadors es diverteixen amb les caigudes dels participants, que majoritàriament són esportistes. No obstant això, també és habitual trobar-se amb militars, agents de la policia, bombers...

'Wipeout' s'emet des de l'any 2008 i ha tingut tant d'èxit als Estats Units que fins i tot s'ha adaptat a molts altres països. Així, per exemple, entre l'any 2008 i 2009 es va estrenar 'Guaypaut!' a Espanya. El programa de Telecinco era presentat per Carmen Alcayde. Ara bé, no va aconseguir l'èxit esperat i no es va emetre més. Podríem dir que aquest format és una versió més actual i occidentalitzada del conegut espai japonès 'Humor amarillo'.


Comentaris

envia el comentari