Un periodista d'ABC acusa Buenafuente, Évole i Griso de ser «catalans de professió»

Ha assegurat que són els «propagandistes» més eficaços del «separatisme català»

El periodista Hermann Tertsch
El periodista Hermann Tertsch | Telemadrid

El periodista Hermann Tertsch, columnista del diari 'ABC', ha escrit, en un dels seus articles al mitjà mencionat, un text en el qual es poden llegar dures crítiques contra alguns reconeguts periodistes catalans com són Jordi Évole, Andreu Buenafuente i Susanna Griso. A ells els recrimina que són «catalans de professió i de vocació 'antifatxa' i 'anticaspa'».

El periodista no s'ho ha pensat i ha utilitzat el seu espai a l'ABC per dir el que opina d'aquests tres personatges mediàtics catalans, qui considera que són els «propagandistes» més eficaços del «separatisme català».

Tertsch els acusa de ser independentistes amagats

El periodista no parla només d'aquests tres personatges, sinó que fa una referència general als professionals de diferents mitjans que, segons ell, defensen el «separatisme» negant que ho facin. «No hi ha hagut propagandistes més eficaços del separatisme català que els mil membres de l'exèrcit mediàtic separatista que ritualment diuen, omnipresents en tots els mitjans nacionals, que no són separatistes».

Després d'això, però, sí que menciona específicament a tres dels periodistes catalans més reconeguts a escala nacional, i afirma: «Els 'buenafuente', els 'evoles', les 'grisos' i companyia, sense escrúpols i amb diners». Ho diu en un article al qual posa el nom de «Fatxes i miserables».

Andreu Buenafuente i Jordi Évole
Andreu Buenafuente i Jordi Évole | EFE

 

El periodista afegeix: «Tots els mitjans nacionals estan copats per locutores i graciosos, analistes i presentadors, catalans de professió i de vocació 'antifatxa' i anticaspa. Ells s'han encarregat que tot aquell que parlés bé d'Espanya i la seva unitat passés a ser un fatxa 'caspós'». A més, també els acusa de fer-ho per interès: «La por a ser titllat de fatxa és eficaç i lògica. Amb aquesta mala fama no et reclamen les teles ni productors ni ningú».

Susanna Griso
Susanna Griso a 'Espejo Público'   | Antena 3

 

Però la cosa no queda aquí i el periodista fa més sang encara amb Susanna Griso, concretament amb el seu programa 'Espejo Público'. «Programes nacionals com el matinal d'Antena3 són pura propaganda separatista i colpista. Se senten, amb raó els amos dels mitjans i tracten els espanyols com els pobres de les faveles».


Comentaris

envia el comentari