Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un de blanc a l'edifici de la Generalitat

Un periodista assegura que «el primer» que s'ha de fer divendres és «entrar a TV3» i ruixar-ho tot amb «salfumant»

A més, considera que el canal públic és «irreformable» i que el que s'hauria de fer és «privatitzar-lo»

 

Els treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estan molt indignats, després dels constants atacs que han rebut aquestes darreres setmanes. L'últim, i un dels més durs, ha arribat aquest mateix dimarts de la mà d'un conegut periodista. 

 

José García Domínguez, que escriu, entre altres, al diari digital 'Crónica Global', ha publicat un comentat i criticat comentari sobre TV3 al seu perfil de Twitter, que ha indignat molta gent. «El primer que s'haurà de fer el divendres serà entrar a TV3 amb màscares i ruixar-ho totes les seves quadres amb salfumant», va escriure García Domínguez. 

En un segon missatge, assegura que el canal públic català és «irreformable» i que l'únic que es pot fer amb «aquell niu de mer** és privatitzar-lo».

 

 

Preveu una llarga estada a presó per a Trapero

 

No es tracta, però, de l'únic missatge del periodista que ha creat molta polèmica a les xarxes. En una altra publicació, el periodista preveu una llarga estada a presó per al Major dels Mossos d'Esquadra que el govern espanyol va destituir, Josep Lluís Trapero. «A Trapero li cauran 20 anys a l'ombra», diu García Domínguez. A més afegeix que seran «20 anys ens els quals ningú tornarà a fer el gilipo***s» a Catalunya per les conseqüències que comporta. 

 

 

Indignació a les xarxes

Els seus comentaris han despertat molta polèmica entre els usuaris de la xarxa social. Molts han considerat que es tracta de simple «ràbia» davant la possible victòria dels independentistes en les eleccions de demà dijous, mentre que d'altres simplement li han demanat «respecte».