IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El periodista Espartac Peran, de nou a les tardes de TV3

Peran és editor del programa de les tardes de TV3 'Tot es mou'

El periodista català Espartac Peran torna a les tardes de TV3
El periodista català Espartac Peran torna a les tardes de TV3 | Instagram (@espartacperan)

Ara fa gairebé un any, el mes de maig del 2018, que TV3 va veure reduït dràsticament el seu pressupost per poder assumir pagaments a Hisenda a causa de la nova normativa fiscal que va enginyar el govern espanyol.

Aquella situació va provocar que es cancel·lessin programes com ‘Tarda Oberta’ i es deneguessin les renovacions d’altres programes com ‘El foraster’. Va ser llavors quan TV3 va cancel·lar també el programa ‘Enganxats’ que presentava Espartac Peran i que portava només tres mesos d’emissió.

No obstant això, el periodista no va arribar a marxar mai de TV3 perquè forma part de la plantilla de l’emissora i, tal com ha anat compartint a través de les seves xarxes socials, hi ha seguit treballant. Peran feia ‘d’actor per un dia’ al capítol 2 de la primera ficció per Instagram de TV3 ‘Poliamor’ juntament amb l’actriu Nausicaa Bonnín i l’actor Ivan Massagué.

Tanmateix, per Cap d’Any el periodista de Mataró no ho va dubtar pas i es va animar a formar part de l’equip de La Grossa al costat de la també periodista Lídia Heredia i del presentador Quim Masferrer. Aquests dos últims eren els protagonistes d'un vídeo que va amenitzar l'espectacle del sorteig de Cap d'Any.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#converses #rodatge #lagrossa @quimmasferrer_oficial #lídiaheredia @fans_quimmasferrer

Una publicación compartida de Espartac Peran (@espartacperan) el

Fa uns dies, el mateix Peran anunciava el seu retorn a les tardes de TV3 als seus seguidors d'Instagram. Així doncs, Espartac estarà present al programa de tardes ‘Tot es mou’ però aquesta vegada ho farà darrere de les càmeres perquè hi juga el paper d’editor del programa. Per tant, decidirà els continguts que es debatran al programa que presentat Helena García Melero.


Comentaris

envia el comentari