ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

La periodista Gemma Nierga farà un nou programa a TV3

Encara no s'han donat detalls

La periodista Gemma Nierga
La periodista Gemma Nierga | Mundo Deportivo

La periodista gironina Gemma Nierga ha dit a una entrevista a 'Ecoteuve', que actualment està preparant un nou programa per TV3. Després que fa uns mesos deixés la seva feina a Cadena SER, on hi havia estat uns 30 anys, Gemma ha començat a fer nous projectes i sembla que entre ells es troba un a la cadena pública.

Tot i que ha confessat que se la podrà veure pròximament a TV3, la periodista no ha donat encara detalls de què és el que hi farà. Assegura que encara s'està perfilant aquest nou projecte tant per a ella com per la cadena.

  

Un nou programa a TV3

Gemma Nierga ha deixat clar que, de moment, no es pot dir en què estan treballant. «No puc explicar-ho encara. Però sí. Ells s'han interessat en què jo treballés allà, hem parlat d'idees que tenien i ens posarem a treballar en un programa molt interessant», assegura la periodista.

El cert és que sobre TV3 no diu més que bones paraules, ja que és una casa que ella coneix bé. «Jo he anat treballant en Tv3 de forma intermitent des de fa molt temps. El planter televisiu de Tv3 és molt ric i treballant allà s'aprèn perquè es fa molt bona televisió».

Gemma Nierga quan treballava a la Cadena SER
Gemma Nierga quan treballava a la Cadena SER | Cadena SER

 

Des de fa un temps Nierga també col·labora al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, i és que des que va marxar de la SER ha rebut algunes ofertes. «Quan em vaig adonar que em començaven a arribar trucades que em mostraven respecte i afecte, jo mateixa em vaig dir 'ja n'hi ha prou'. No cal fer-se la víctima, no cal lamentar-se i el que s'ha de fer és treballar», afirma Gemma.

Política i televisió, coses separades

Sobre la situació que viu Catalunya i la repercussió que això pot tenir o està tenint a TV3 té una opinió molt clara. «TV3 és una cadena que fa programes fantàstics i és injust que estigui al punt de mirai que es converteixi en una joguina per a alguns polítics que discuteixen per qui es quedarà amb el seu lideratge».

A més afegeix que política i televisió pública són dues coses que no van unides, encara que uns vulguin controlar els altres. «Jo distingeixo molt bé les ganes dels polítics de manar allà amb els companys que treballen i que són fantàstics», explica.


Comentaris

envia el comentari