Guerra a Telecinco: una coneguda periodista carrega contra Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' segueix acumulant nous enemics

Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'
La col·laboradora segueix guanyant nous enemics | Telecinco

El que no sabia Belén Esteban és que després de comentar tot el que ha passat amb Alfonso Merlos li sortiria una nova enemiga: una coneguda periodista amb la qual mai ha mantingut una molt bona relació.

La periodista Isabel Rábago, recent nova enemiga de Belén Esteban, està defensant a capa i espasa a la seva amiga Marta López. S'ha convertit en un dels seus majors suports des que la col·laboradora veiés com Alexia Rivas es passejava accidentalment per casa d'Alfonso Merlos durant una connexió en directe.

Enfrontades per l'escàndol de Merlos i Marta López

Aquest cap de setmana Rábago ha desmentit haver-se ficat amb la reportera Alexia Rivas. «Jo no he dit res d'aquesta companya perquè ni la coneixia fins ahir ni sabia res d'ella. Aquí el culpable és Alfonso Merlos. Si necessiteu llegir cinc vegades les coses que dic ... jo no sóc responsable del que cadascú interpreti», va aclarir la fidel amiga de Marta López després que alguns companys com Belén Esteban critiquessin un tuit publicat per la periodista sobre la polèmica.

El missatge d'Isabel Rábago va directe a la col·laboradora de 'Sálvame', després que aquesta critiqués una declaració seva en la qual semblava que menyspreava a Alexia Rivas en lloc d'Alfonso Merlos.

Isabel Rábago respon a Belén Esteban

«Jo vaig posar 'Marta en aquesta vida hi ha dos tipus de dones, hi ha classes de dones i dones amb classe'. Ho vaig dir igual que ho dic dels homes però la meva amiga és una dona. En cap cas jo he cridat res a l'altra persona perquè ni la conec ni la jutjo. Un puntet a la boca i punt pilota, que aquí l'únic que tenia parella és Alfonso Merlos i jo a aquesta noia ni la conec ni sé res d'ella », va sentenciar Rábago manant a callar Belén Esteban.

En un primer moment, Belén Esteban va deixar caure que el comentari d'Isabel Rábago havia estat una mica masclista, motiu pel qual la periodista i col·laboradora de 'Viva la vida' ha sortit a desmentir-ho públicament.

La trama sobre l'escàndol segueix, però no només per a Alfonso Merlos, sinó que a aquest 'Merlosplace' tal com s'ha batejat, també se li sumen altres personatges com Javier Negre, Isabel Rábago, Amor Romeira o les suposades amants de periodista entre les que podria estar l'examant de Bigote Arrocet.


Comentaris

envia el comentari