El periodista Javier Cárdenas insulta en directe a Gabriel Rufián

«Barrut, pocavergonya, Judes, 'matón de Twitter', nen, racista» han sigut alguns dels mots amb els quals s'ha referit al diputat d'ERC al Congrés

Javier Cárdenas
Imatge d'arxiu del presentador Javier Cárdenas | CatalunyaDiari.cat

El periodista i presentador del programa de radiofònic d'Europa FM 'Levántate y Cárdenas', Javier Cárdenas, ha explotat en directe contra el diputat d'ERC al Congrés dels diputats, Gabriel Rufián.

Cárdenas ha denunciat, entre insults, que Rufián segueixi cobrant els «set mil euros» mensuals per ser diputat del «Regne d'Espanya». Considera que «ha ajudat a destrossar Catalunya», i el crida de «Barrut, pocavergonya, Judes, 'matón de twitter', nen, racista, t'ho diria a la cara però et falten ous per acceptar un cara a cara». Ja fa temps que se les tenen a Twitter però ara la baralla ha apujat el to.

El presentador també critica a ERC i a la CUP per presentar-se a les eleccions del 21-D, ja que, en el seu dia, algú va plantejar no presentar-s'hi perquè les convocava Rajoy. 

No obstant, a l'únic partit que sembla no oposar-se és al PSC de Miquel Iceta. I és que segons publica 'El Nacional', un tuitaire va enxampar al presentador i al líder dels socialistes a Catalunya dinant junts aquesta mateixa setmana. 


Comentaris

envia el comentari