El periodista Jesús Cintora deixa Mediaset i s'incorpora a La Sexta

El periodista era col·laborador de 'El Programa de Ana Rosa'

Jesús Cintora presentará su último libro
Imatge d'arxiu del periodista Jesús Cintora. | Cuatro

El grup de comunicació Atresmedia ha robat a la seva competència directa, Mediaset, un dels seus rostres més coneguts, el periodista Jesús Cintora, qui s'incorpora a La Sexta per unir-se a un «equip molt consolidat».

El comunicador gaudirà d'un projecte propi a més de col·laborar en diferents programes de la cadena. En aquest sentit, Cintora va admetre que té «la intenció d'aportar moltes ganes de treballar» i va considerant La Sexta com «un gran referent periodístic».

Així doncs, va confiar a poder aportar «tot el que pugui, per sumar», confessant que entén el periodisme «com una manera de viure». «La professió és quelcom tan senzill, i alhora tan complex, com explicar el què passa», motiu pel qual treballa amb «passió». «És una sort poder viure-la a La Sexta», va sentenciar.

Els inicis de Jesús Cintora

Tanmateix, cal recordar com Jesús Cintora es va iniciar en el món del periodisme. Jesús Cintora va començar a destacar a la ràdio. Des de 1996, el periodista, format a la Universitat de Navarra, va formar part de la Cadena Ser, on va arribar a col·laborar amb Iñaki Gabilondo. A més, també va formar part de l'equip de Radip Marca.

No obstant això, el seu gran  salt va arribar a partir del 2011, quan es va incorporar a TVE. Va començar sent analista polític a ‘El Debate de la 1’ o ‘La Noche del Canal 24 horas’, on va demostrar la seva capacitat per evolucionar davant de les càmeres.

La disconformitat de Jesús Cintora amb Mediaset

Jesús Cintora y Ana Rosa Quintana en una de sus discusiones
Imatge d'arxiu de Jesús Cintora i Ana Rosa Quintana durant una emissió de 'El programa de Ana Rosa'. | Telecinco

 

Per aquest motiu, Mediaset va decidir confiar en ell i incorporar-lo a l'equip de col·laboradors de ‘El Programa de Ana Rosa’, al mateix temps que liderava la informació de ‘Las mañanas de Cuatro’. El seu gran èxit, però, va arribar l'any 2015, quan el matinal va rebre el Premi Ondas, sent ell la cara més visible de l'emissió.

No obstant això, la productora li va treure l'espai, en benefici de Javier Ruiz i Jesús Cintora va començar a presentar ‘En la caja’, tot i la disconformitat del periodista. Una disconformitat que ha propiciat que el presentador hagi decidit canviar les seves col·laboracions en  programes com el d'Ana Rosa Quintana, a Telecinco, per la nova proposta d'Atresmedia.


Comentaris

envia el comentari