Primer pla del periodista Manu Sánchez

El periodista Manu Sánchez no aconsegueix superar la mort de la seva ex

Manu Sánchez ha viscut una de les pèrdues més dures de la seva carrera

Manu Sánchez es quedava desolat el cap de setmana passat quan s'assabentava en ple directe que la seva excompanya d'informatius havia mort. Myriam Romero perdia la vida quan ningú ho esperava, i el mateix Manu Sánchez es quedava enfonsat en saber-ho.

El periodista va treballar braç a braç a la dècada dels 90 al costat de Romero. Cal apuntar que aleshores presentava amb ell els informatius d'Antena 3, igual que Pedro Piqueras, ara a la cadena rival.

I per si no n'hi hagués prou, Manu coneixia aquell mateix dia que una altra treballadora de la casa havia mort també, com és Inmaculada Salvador. Un cap de setmana nefast que ha provocat el més gran de dols als passadissos d'Antena 3.

Captura de Myriam Romero, quan presentava els informatius a Antena 3
Manu Sánchez compartia pantalla amb Myriam Romero | Atresmedia

Miryam Romero, la que va ser una de les cares més conegudes dels informatius de la cadena d'Atresmedia, va morir aquest diumenge 12 de juny. Així ho va anunciar la mateixa cadena prop de les deu de la nit.

Manu Sánchez, en xoc després de conèixer la mort que li trenca del tot

Miryam Romero va conduir l'informatiu des dels primers anys d'emissió de la cadena privada i va ser editora dels de Vicente Vallés fins a «fa un parell d'anys».

«Sempre ha intentat aconseguir el millor de cadascú. La recordarem com una persona clara i directa», diu la nota en què es desvelava la mort d'una altra professional, l'ajudant de producció Inmaculada Salvador.

Fotomuntatge de Myriam Romero i Manu Sánchez
Manu Sánchez s'ha quedat completament trencat després de la mort de la seva excompanya | CatalunyaDiari

Miryam Romero, nascuda en 1963 a Jaén, es va llicenciar en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. A més a més, va dur a terme la seva carrera professional tant a la ràdio (Antena 3 Radio, Cope) com al mitjà televisiu a TVEi Antena 3.

«Amb humor molt fi i intel·ligent, ella es descrivia a Twitter com a dona hipertensa, mare i periodista. Afegim nosaltres que es tractava d'una gran professional, que apagava incendis a la redacció i provocava altres, perquè tenia criteri i ho exposava», parlaven així d'ella.

«A més, li donaven suport molts anys d'experiència gràcies a una gran carrera professional, també com a subdirectora i presentadora, que va néixer en aquesta televisió a principis dels 90», exposava la nota en què es va fer pública la seva mort.

Manu Sánchez es va assabentar en directe de la mort de Romero

«Acabem la setmana amb una notícia molt trista per a aquesta redacció, avui han mort prematurament dues companyes molt estimades». D'aquesta manera va acomiadar l'informatiu de diumenge Mónica Carrillo, segons abans de trencar-se del tot.

La presentadora, companya de Matías Prats a Antena 3 Noticias  era l'encarregada de comunicar la novetat luctuosa. Minuts més tard, ella mateixa ho explicava a Twitter al costat del vídeo punyent i demanava perdó després de plorar a llàgrima viva.

«Sento molt haver-me trencat en explicar-ho. Diuen que l'excés de veritat mai és dolent. Aquí hi havia molta veritat», va escriure al seu compte de Twitter.

Primer pla de Myriam Romero, periodista i presentadora dels informatius a Antena 3
Manu Sánchez i tot l'equip admirava Myriam Romero | Atresmedia

Alhora, han estat molts els companys de Miryam que han fet servir les xarxes socials per acomiadar-se d'una professional molt estimada a la casa. Per exemple, la presentadora Lourdes Maldonado ha confessat que la seva pèrdua l'«omple» de tristesa.

«Un luxe haver treballat i après tant al costat de Miryam Romero», ha dit orgullosa. Una cosa semblant ha escrit al seu compte Juan Luis Cano, creador amb Guillermo Fesser de Gomaespuma, espai d'humor que va començar a caminar a Antena 3 Radio. «Mare meva, quina pena la mort de Miryam Romero! Estimada companya! Quina tristesa», lamentava l'humorista.

▶️ Las facetas ocultas del presentador David Cantero: ¿Qué habilidades tiene fuera de cámaras?