Sergio Alis, col·laborador de 'Sálvame', es cus la llengua apel·lant el seu augment de pes

El periodista s'ha implantat un artefacte a la boca que, segons els metges, posa «en perill» la seva salut

Imagen de Sergio Alis tras la operación.
Sergio Alis, minuts després de l'operació | Cedida

El món de la televisió ens sorprèn dia rere dia. I més, de fet, si ens referim a l'hàbitat del periodisme del cor. En aquest context, el periodista Sergio Alis, un dels col·laboradors indispensables de María Teresa Campos a Telecinco ha caigut en l'oblit, ha optat per tornar a ser 'popular' amb la seva darrera iniciativa. 

Aquest, de fet, passava pel seu millor moment professional quan l'abandonament per part de la seva parella, va propiciar que aquest acabés deixant la televisió i perdent gran part del seu patrimoni personal. 

  

  

  

De la nit al dia, doncs, el reporter es va quedar sense res. Molts programes de Telecinco i fins i tot 'Sálvame' va optar per fer fixo al periodista. Però, ni així, aquest va poder remuntar el vol.  

I finalment, aquest, fart de la seva vida va apostar per abandonar el món televisiu i provar sort a urgències, per trobar nous estímuls. D'aquesta manera, Alis es va presentar a 'Sálvame' després d'una insòlita i desagradable operació a la llengua.

                                                                                                    

Una autèntica tortura a la boca

Els problemes personals van propiciar que aquest acabés guanyant molt de pes. Per això, amb una operació apadrinada per ‘Sálvame Deluxe’, el periodista va sotmetre's a la implantació d'una malla sublingual que, segons expliquen, propicia que l'individu que la duu s'aprimi.

Segons relata 'El País', el procés consta amb la següent col·locació: «Una espècie de gasa rígida que es cus a la part superior de la llengua. Quan es mastega un aliment, la malla es desplaça i llavors pessiga el múscul causant un dolor insuportable». Així mateix, aquests prossegueixen dient que «el malestar provoca que l'única cosa que es pot ingerir sigui líquida»

I, com no podia ser d'altra manera, els metges en desaconsellen la implantació perquè «no segueix cap protocol de recerca i la seva efectivitat no està comprovada». D'altra banda, els serveis mèdics citats pel mitjà esmentat, el producte «posa en perill la salut del pacient»

 

Problemes amb les pastilles

Les pastilles per dormir són un altre dels mals de caps del periodista. Tot sembla indicar que Alis tenia problemes per dormir, i per la qual cosa, acudia amb massa reticència a unes pastilles que li havia receptat el metge. 

Quan el seu cos s'hi va acostumar, de fet, Alis va voler augmentar la dosi sense cap mena de control. D'aquesta manera, el periodista de 'Sálvame' va acabar desenvolupant problemes anímics, desorientació i balbotejos


Comentaris

envia el comentari