YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

📌 Repunt d'ingressos a l'UCI a Catalunya tot i l'estancament de la Covid-19

Un periodista de TV3 es queda en blanc en ple directe i rep missatges de suport a Twitter

Diversos usuaris li han enviat missatges d'ànims després del 'lapsus'

Albert Casas, el periodista de TV3 que s'ha quedat en blanc.
Albert Casas, el periodista de TV3 que s'ha quedat en blanc. | TV3

El periodista de TV3 Albert Casas ha estat protagonista, aquest diumenge 24 de gener, d'un mal tràngol mentre intervenia en directe a l'edició del migdia del 'TN Cap de setmana'. Mentre relatava la seva crònica del míting que Junts per Catalunya ha celebrat a Vilafranca del Penedès, sobtadament, el periodista s'ha quedat en blanc després d'uns instants de nervis, en què ha parlat de forma dubitativa i se l'ha vist tremolar.

Acte seguit, però, des de la realització s'ha donat entrada a la peça de vídeo, posant fi als instants de patiment per a aquest professional. Aquest ha estat el moment:

Diversos usuaris li donen suport a través de Twitter

Lluny de burlar-se'n, a les xarxes socials diversos usuaris han reaccionat amb solidaritat amb Casas, i fins i tot han mostrat la seva preocupació. Han estat diversos els espectadors de TV3 que, en veure el mal moment del periodista, han volgut transmetre-li el seu suport a través de Twitter:

Uns segons de mala estona per al periodista que cobria la notícia des de Vilafranca del Penedès, doncs, que han estat contestats a les xarxes per una onada de solidaritat per part de diversos espectadors. Nervis traïdors que, aquest diumenge, han comptat amb la comprensió dels teleespectadors.


Comentaris

envia el comentari