Una periodista de TVE demana perdó per haver utilitzat el terme «presos polítics» en directe

La presentadora dels informatius, Ana Blanco, també s'ha disculpat amb l'audiència després de l'error que ha comés la reportera en qüestió

Ana Blanco
Una periodista de TVE demana perdó per haver utilitzat el terme «presos polítics» en directe | CatalunyaDiari.cat

Moment tens el que es va viure ahir durant l'emissió dels informatius de TVE. Alba Beas, una de les periodistes que treballen per als informatius de la cadena pública, va cometre un error mentre realitzava la crònica de la presa de possessió dels diputats presos, i es va referir a ells amb el terme «presos polítics». Per aquest motiu, tant la periodista com la presentadora de l'espai, Ana Blanco, es van veure obligades a demanar perdó a l'audiència.

La periodista Alba Beas va utilitzar el terme «presos polítics»

Els fets van succeir durant el dia d'ahir, quan la cadena publica es disposava a cobrir la jornada al Congrés i al Senat. La jove periodista Alba Beas va patir una confusió i, en un moment donat, es va referir als exmembres del Govern presos amb el terme «presos polítics».

L'error no va passar desapercebut per gairebé ningú, motiu pel qual la conductora dels informatius, Ana Blanco, es va afanyar a demanar perdó a l'audiència abans i tot que acabés l'espai. «Demanem disculpes per un error en una de les cròniques realitzades, en la qual s'ha fet servir l'expressió 'presos polítics' en lloc de 'presos electes' a l'hora de parlar dels diputats empresonats. Ha estat un lapsus que ha tingut lloc quan es llegia aquesta crònica».

Alba Beas
Alba Beas ha demanat perdó a través del seu compte de Twitter | CatalunyaDiari.cat

 

Alba Beas ha demanat perdó a través del seu compte de Twitter

Amb tot, l'emblemàtica presentadora no va ser l'única en disculpar-se pels fets. La mateixa protagonista ha utilitzat el seu compte oficial a Twitter per reiterar el seu perdó i justificar, de la millor manera possible, els fets.

«Demano perdó perquè, en un moment del Telediari, he dit 'presos polítics' en lloc de 'presos electes'», explicava Alba Beas, «Ha estat un error greu que he comès de manera involuntària, fruit de les presses».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari