El periodista Xavier Bonastre participarà en una cursa 10K a Barcelona

El conegut presentador ha anunciat la seva tornada al món del 'running', després d'estar a punt de perdre la vida per uns importants problemes de salut

El periodista xavier Bonastre va estar a punt de pedre la vida després d'una dura malaltia
El periodista Xavier Bonastre va estar a punt de perdre la vida després d'una dura malaltia | xarxes socials

El periodista de TV3 Xavier Bonastre va deixar sense paraules gran part de l'audiència després de confessar que va estar a punt de perdre la vida, per una dura malaltia. Bonastre va quedar en coma després de patir una perforació a l'estómac, i al seu blog va reconèixer que va estar a punt de morir, i que fins i tot va intentar trobar «la llum blanca», sense èxit.

Més notícies relacionades: Xavier Bonastre se sincera sobre la seva salut: «Vaig buscar la llum blanca»

El presentador d'esports no es va amagar mai, sinó tot el contrari, va explicar amb gran detall tot el que li va passar, i va agrair el gran suport rebut.  «Tenia una perforació intestinal. Vaig estar ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI), i em vaig passar vuit dies en coma», va confessar fa poc en una entrevista al programa 'Islàndia' de RAC 1. 

El periodista participarà en la cursa de 10 km de Sant Antoni

Gran aficionat del 'running', un dels grans desitjos de Bonastre ha estat tornar a «cremar l'asfalt», com ell mateix li diu. I sembla que tornarà amb força el pròxim 20 de gener, quan participarà en la cursa de deu quilòmetres del barri de Sant Antoni de Barcelona, una cita clàssica, i a la qual ja va assistir en el passat.  

El presentador de notícies participarà en una cursa a Barcelona
El presentador de notícies participarà en una cursa a Barcelona | RAC 1

 

«Com que ara mateix estic corrent una mitja horeta, la cursa serà, espero, un salt quantitatiu important. Penso que estic preparat per a fer-ho sense problemes», ha assegurat el periodista al seu blog personal, on també ha destacat que es tracta d'una cursa «molt plana», i que l'ajudarà en la seva recuperació. «L'objectiu és estar una mica per sota dels 55 minuts i gaudir al màxim», ha avançat Bonastre, que també ha demanat a tots aquells que vulguin participar que s'animin a acompanyar-lo. «Com més siguem, més riurem», ha insistit. 


Comentaris

envia el comentari