Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

La persona que ha aconseguit guanyar a 'Sálvame' als tribunals: 50.000 euros

Un famós enfonsa 'Sálvame' després de guanyar la seva última batalla judicial contra el programa de Telecinco

Cayetano Martínez de Irujo va vèncer recentment en els tribunals a 'Sálvame'. Precisament sobre això va parlar ahir a la revista 'Hola'. Fa uns dies, es va revelar que Mediaset haurà de pagar al fill de la duquessa d'Alba 50.000 euros per vulnerar el seu honor.

L'aristòcrata està content amb aquesta decisió de Tribunal Suprem. Encara que, en el seu dia, va demanar fins a 291.000 euros. Així mateix, també ha carregat durament contra el programa de Telecinco en el citat mitjà.

«Jo crec que 'Sálvame' és un programa que fa molt de mal a la societat. Fa que la gent no es miri a si mateixa. Fa que projecti les seves misèries, angoixes i problemes en els altres o en personatges públics», ha començat la seva àrdua crítica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«D'això es nodreix un programa d'aquestes característiques. De manipular les coses al voltant de dur a terme aquest miratge», assegura a la revista 'Hola'.

El germà d'Eugenia Martínez de Irujo tenia clar que havia d'anar als tribunals per fer justícia: «Poca gent es revolta contra aquests programes. I jo soc una d'elles».

El genet respon al programa de Telecinco després de vèncer en els tribunals

«Per a mi, aquesta fallada és important perquè reflecteix que la justícia comença a ser conscient i a mentalitzar-se sobre el fet que els personatges públics tenim dret al nostre honor. Els mitjans de comunicació no poden dir qualsevol barbaritat sobre nosaltres. El que passa a Espanya no passa en cap altra part de món», ha confessat.

El guanyador del judici demana que entenguin als famosos que no vulguin participar en aquest «teatre», que presenta cada tarda Jorge Javier Vázquez.

«Jo respecto que hi hagi gent que vagi a aquests programes i que sigui capaç de qualsevol cosa, fins d'insultar la seva mare, per sortir en pantalla i guanyar diners. Ho respecto, però no ho comparteixo. I ells també han de respectar als que no volem formar part d'aquest joc», ha explicat.

Cayetano és molt rotund en les seves paraules sobre si ha guanyat diners per vendre la seva vida. «Mai he cobrat un cèntim i he rebutjat fortunes per parlar de la meva vida, no tinc aquest punt feble. No em poden comprar i als que no volem participar en aquest teatre, se'ns ha de respectar».

«Fa anys que tinc aquesta croada, defensant la meva llibertat. Des de 2010 he posat fins a divuit demandes per atacs al meu honor i la gran majoria les vaig guanyar», ha sentenciat.

«Va començar a dir barbaritats sobre mi i sobre la persona que m'acompanyava»

«Fins ara, les indemnitzacions eren ridícules i testimonials. Vaig parlar amb fins a nou ministres de Justícia sobre el meu cas i tots ells em van donar la raó. De fet, un d'ells em va donar les consignes que em van servir per guanyar aquest judici», treia pit de la resolució judicial.

L'última demanda contra el programa va ser deguda al fet que van parlar sobre ell entre el 28 de novembre i l'1 de desembre de 2017.

«Vaig sortir a sopar amb una amiga i la vaig acomiadar amb una abraçada i dos petons. Llavors, el programa va començar a dir tota mena de barbaritats sobre mi i sobre la persona que m'acompanyava. Fins i tot la van assetjar i li van oferir diners per anar a la televisió», es lamentava.

«Això no es pot tolerar. Per això dic que vaig iniciar una croada per defensar la meva llibertat. Puc sortir a sopar amb qui vulgui, quan vulgui, i on sigui, i no per això he de ser objecte de mentides o insults», prossegueix.

«Ja no hi ha més instàncies»

Encara que els hagi guanyat en els tribunals, el fill de la duquessa d'Alba considera que el cas no ha estat fàcil de portar. «El judici em va desestabilitzar molt i va ser una de les coses més desagradables que he viscut. Es van dir barbaritats i mentides sobre mi», ha revelat.

Per sort per a ell, l'espai de les tardes de Telecinco no pot recórrer a la sentència: «Ja no hi ha més instàncies. Han de pagar-me 50.000 euros».

«Haurien de pagar-me més perquè van fer molts diners amb aquesta història, però em sembla una xifra justa i he sol·licitat la seva execució. A més, portaré el meu cas al Constitucional. Això ha de servir d'exemple», ha finalitzat el seu al·legat.