YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La persona que no agafa el telèfon a Ana Rosa Quintana des de fa 8 mesos

La presentadora ha reconegut la seva frustració amb el ministre de Sanitat

Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis
Ana Rosa confessa estar frustrada perquè hi ha algú que no li contesta al telèfon | GTRES
 
Ja fa molts anys que Ana Rosa Quintana treballa en el món de la televisió. La periodista va començar a 'El programa de Ana Rosa' l'any 2005 i des de llavors el seu programa és líder d'audiència en la seva franja horària. Per aquest motiu, la presentadora sol tenir més luxes i privilegis que els altres. Després de tants anys presentant aquest programa, Ana Rosa ha pogut aconseguir una gran quantitat de contactes, ja que pel programa han passat desenes de personatges famosos, especialment polítics.
 

Ana Rosa sempre ha estat una periodista molt dura, la qual cosa li ha pogut jugar alguna mala passada, ja que s'ha guanyat diversos enemics. De fet, entre la seva gran agenda de contactes hi ha una persona que no li contesta al telèfon. La presentadora ha confessat la seva frustració amb un dels polítics més populars del país.

L'home que no agafa el telèfon de la presentadora és el ministre de Sanitat, Salvador Illa. Probablement el català no contesta al telèfon perquè no dona l'abast. Abans de la pandèmia era una cara desconeguda, però ara és una de les persones que, junt amb Fernando Simón, més apareix en televisió.

El ministre Salvador Illa en una reunió de govern
Salvador Illa no vol anar a 'El programa de Ana Rosa' | GTRES

Ana Rosa Quintana ha reconegut que fa vuit mesos que intenta parlar amb Salvador Illa. Precisament dilluns, Salvador Illa i Pedro Duque, ministres de Sanitat i Ciència i Innovació, van ser els convidats de l'especial de Planeta Calleja sobre les vacunes de la Covid-19. Cal recordar que Fernando Simón també va participar en el programa de Calleja. 

La veritat és que Jesús Calleja està sembrant l'enveja sana dels seus companys de televisió, ja que cap d'ells ha aconseguit entrevistar-los. Especialment, Salvador Illa s'ha convertit en un dels polítics amb més responsabilitats per la Covid-19, però d'ell en sabem ben poc, ja que ha concedit molt poques entrevistes.

Ana Rosa lamenta que no li contestin al telèfon

Ana Rosa ha confessat que Salvador Illa no contesta les seves trucades. Després de veure com dilluns va respondre a gairebé totes les preguntes de Jesús Calleja, Ana Rosa ha mostrat el seu enuig, ja que ella també anhelava entrevistar al ministre de Sanitat.

«Si més no, tu tens més sort que jo amb Illa. Fa vuit mesos que truco i, a aquest programa, no ve. M'estranya molt, perquè un polític ha d'anar als llocs que l'aplaudeixen i als llocs que se'l critica, però bé... cada un tria on va i té tot el dret del món», ha dit Ana Rosa a Calleja.

També és cert que Ana Rosa no està acostumada a ser rebutjada. «Cada setmana truquem a Illa, i no ha acceptat la nostra invitació, encara que no m'amoïna, la veritat», ha conclòs la presentadora. De moment, el català és un dels pocs que encara no ha passat per 'El programa de Ana Rosa'. Després d'aquesta curiosa anècdota, la periodista ha seguit amb el programa, encara que frustrada per l'actitud del ministre de Sanitat.


Comentaris

envia el comentari