Jorge Javier Vázquez en un plató de Telecinco

Una persona propera a Jorge Javier Vázquez parla de les addiccions que té

Coto Matamoros carrega sense pietat contra Jorge Javier i altres membres de 'Sálvame'

Aquests últims dies, Jorge Javier Vázquez s'ha vist atacat per un excol·laborador de Telecinco que fa molts anys que no veiem en pantalla. Ens referim a Coto Matamoros, el germà de Kiko.

Tothom sap que Coto i Kiko es porten molt malament des de fa anys. El cas és que ara Coto ha tret els draps bruts del seu germà i de gran part dels treballadors de 'Sálvame', entre ells Jorge Javier.

Tot ve a col·lació d'una entrevista que el youtuber Jordi Wild li va fer per al seu espai, 'The Wild Project'. En aquesta conversa oberta, Coto Matamoros afirma que el seu germà Kiko i altres membres de 'Sálvame' es drogaven.

«Cada vegada que em creuava amb el meu germà, em deia: "Tens alguna cosa?"», explicava Coto, fent al·lusió a les drogues. I va afirmar que ell li responia: «Ni per a comprar. Va, compra't un 'pollo'».

Així doncs, l'extertulià de 'Crónicas Marcianas' es va quedar a gust en una entrevista més que polèmica. I és que va dir que no només el seu germà es drogava. També va apuntar de manera directa al presentador, Jorge Javier Vázquez.

I no es va quedar aquí, ja que també va assenyalar la resta de treballadors del programa de Telecinco. «Són tots iguals», sentenciava.

Coto Matamoros carrega durament contra 'Sálvame'

«A 'Sálvame' es droguen tots», va afirmar. I va afegir: «Una vegada, em va dir drogoaddicte una tia amb qui m'havia drogat mil vegades en un plató de televisió. "Home, jo farlopa sabia que te'n foties, perquè te n'has fotut amb mi, però que et foties al·lucinògens, això sí que no ho sabia", li vaig dir».

«Lydia Lozano també em va acusar de drogoaddicte quan li vaig dir que sabia que portava un dosificador al bolso. Li vaig dir que el tragués, el dosificador de color caramel, i que l'ensenyés al públic. I després em tornes a dir drogoaddicte, guapa», va revelar Coto.

«Jorge Javier, l'altre. Tots són iguals, i per a desqualificar-me, em diuen que soc drogoaddicte. Si jo he confessat que soc addicte a les drogues...», va confessar a YouTube.

Coto Matamoros també va fer referència a companys de 'Crónicas Marcianas' que, segons ell, prenien drogues. «L'únic que es drogava era jo. Bé, i aquesta dona que es va morir fa poc, Mila Ximénez, que de tant en tant entrava i em deia: "Tens alguna cosa?", perquè estava nerviosa, i jo l'hi donava».

«El comte Lequio fumava porros, imagina't, perquè estava molt nerviós. Sortia a passejar i se'n fumava un», explicava Coto a l'entrevista.

Coto Matamoros confessa com va començar al món de les drogues

D'altra banda, Coto va revelar com es va endinsar en el tèrbol món de les drogues. «Amb quinze anys vaig estar jugant al Reial Madrid, a cadet, i aleshores ja vaig començar a drogar-me», ha dit.

També va confessar que la seva «primera experiència" va ser després de conèixer unes noies al costat del seu col·legi. «Jo anava a un col·legi car, perquè el meu pare ja tenia prou diners. Era un col·legi molt selectiu, i al costat n'hi havia un de britànic».

«Vaig conèixer unes noies precioses amb un amic, que va morir per la flauta màgica, i vam quedar amb elles. Jo pensava que m'estrenaria, i el que vaig estrenar va ser la vena. Em vaig xutar heroïna i m'hi vaig enganxar», explica.

Va explicar que la noia tenia setze anys, era «una preciositat, anglesa, filla de l'ambaixador a Espanya. Tenia un nòvio més gran que ella», afirmava.

Finalment, va dir que aquesta substància la va deixar quan va arribar a la majoria d'edat. Vivia a Canàries, i quan va anar a visitar la seva mare a Madrid, aquesta es va espantar quan va veure el mal aspecte que tenia.

«Es va preocupar moltíssim, perquè va veure un esquelet. No menjava perquè tot m'ho gastava en el mateix. A partir d'aquí, vaig decidir deixar-ho, perquè no podia disgustar la meva mare, que per a mi ho era tot», confessava Coto.