Assenyalen la persona responsable del final televisiu de María Teresa Campos

Jorge Javier Vázquez va dir en directe la culpable del declivi professional de la periodista

Imatge d'arxiu de Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos
Jorge Javier apunta Carmen Borrego com la culpable de la mala imatge de la seva mare | CatalunyaDiari

La polèmica generada per Jorge Javier Vázquez i Maria Teresa Campos segueix ocupant gran part de l'emissió de 'Sálvame'. Des que la veterana periodista concedís una de les seves entrevistes més surrealistes el passat dissabte 3 d'octubre al 'Deluxe', la guerra entre els dos presentadors està més calenta que mai.

Jorge Javier va confessar com es va sentir pel comportament que Maria Teresa va tenir durant tota l'entrevista. «M'he sentit maltractat» va confessar el presentador català després de presenciar els molts intents de la convidada de marxar del programa així com els desqualificatius que li va dedicar durant tota la nit.

La paciència del de Badalona va arribar al final i va decidir que la seva relació amb María Teresa Campos estava més que trencada. Una decisió que també es va fer extensible a les seves filles, Terelu i Carmen Borrego després que no li cridessin per disculpar-se per la imatge que la seva mare va donar en directe. «No han estat a l'altura» va opinar Jorge Javier.

Dimecres es va seguir analitzant a 'Sálvame' el que ha passat amb la intenció de conèixer què ha propiciat la decadència professional i personal de Maria Teresa Campos. Jorge Javier Vázquez no va dubtar a assenyalar a Carmen Borrego com la culpable. «Ella s'ha carregat l'última etapa professional de Maria Teresa Campos. Aquests dies ho he pensat i ho he vist clar» deia sense cap dubte.

Des que Carmen Borrego va començar a aparèixer en pantalla, els conflictes amb les Campos van augmentar. Terelu va decidir abandonar 'Sálvame' després que la seva germana entrés a 'Sálvame Okupa' farta de les crítiques que rebia per part dels col·laboradors. Des de llavors, i sumat a això les nombroses exclusives de Carmen, on crea polèmica, el clan Campos està més malmès que mai.

Jorge Javier amb els braços oberts al centre de plató de 'Sálvame'
Jorge Javier opina que Maria Teresa hauria apartar-se de la televisió | Telecinco

«Carme, has d'assumir que no estàs preparada per jugar en aquesta lliga encara. Has col·locat a Maria Teresa en un lloc en què no hauria d'estar, ni tampoc ho mereix» deia mirant a càmera. Ara mateix, Jorge té clar que l'únic que pot salvar la imatge de Maria Teresa Campos és no «fer cap mena d'aparició perquè no el beneficia».

A més es mostrava molt fart d'haver de caminar amb peus de plom i que la periodista ha de començar a assumir els seus actes i no emparar-se en la seva edat. «L'edat ni beatifica ni santifica, els que utilitzen aquest argument és perquè no tenen altre. Si amb 70 anys tenim cada vegada més els trets de la supèrbia, de la ira i de la prepotència accentuats, és que alguna cosa estem fent malament. Ja n'hi ha prou això de la senyora venerable» sentenciava.

Missatge a Terelu 

Després que Jorge Javier explotés en directe i confessés com es va sentir durant l'entrevista, Terelu i Alejandra s'han pronunciat al respecte. Però les seves declaracions, lluny d'apaivagar al presentador, han tirat més llenya al foc. Molt molest amb Terelu, Jorge li manava un missatge que no li haurà agradat gens.

«Cada vegada m'assabento de més coses i sé que estàs difonent la idea que jo vaig convèncer a la teva mare. Em sembla molt malament, ets una tramposa i una mentidera. Això no és un joc, sé que aneu amb mitges veritats, mentides, però amb mi no. Jo aquí ho deixo. I li dic a ' Viva la vida' Que si volen a Teresa Campos, anem a protegir-nos tots» i afegia: «No aneu a la guerra perquè la que sortirà perjudicada és la vostra mare».

Respecte a la reacció que va tenir Alejandra Rubio després de conèixer que Jorge Javier havia confessat sentir-se «maltractat» en l'entrevista amb la seva àvia, el català també va voler pronunciar-se al respecte. «Als passadissos li va dir a Belén Esteban que la seva àvia no va estar bé i que amb mi ho va fer molt malament. Sé que li fa cosa anar pels passadissos per si ens veiem. Has quedat com una ridícula amb el doble llenguatge, estàs cagada de por i ets molt petita per començar així» li advertia.


Comentaris

envia el comentari