Un personatge de ‘Amar es para siempre’ apareix amb un llaç groc i els seguidors unionistes embogeixen

Una simple agulla de vestit ha aconseguit incendiar les xarxes i omplir Twitter de comentaris despectius

El llaç de la polèmica
El llaç de la polèmica | Antena 3

Els llaços grocs s’han convertit en un autèntic mal de cap per moltes persones d’ideologia no independentista. Cada vegada són més les situacions viscudes en els últims mesos que han acabat aixecant polseguera i provocant enfrontaments.

De fet, el procés català ha acabat afectant totes les esferes del país, començant per l’esport, amb la  polèmica retirada de samarretes grogues i esteladesa la final de la Copa del Rei; travessant el conjunt de la societat, on alguns cops s’han enfrontat membres dels dos bàndols arribant inclús a deixar ferits; i fins i tot causant enrenou al Parlament, com el dia que Carrizosa va retirar de mala manera un dels llaços grocs de la sala.

Doncs bé, l’última gran controvèrsia que ha creat el color característic de les llimones ha estat causada per un símbol que apareix en una de les telenovel·les més populars d’Antena 3, ‘Amar es para siempre’.

El llaç groc ha acabat sent un símbol de discòrdia

Una altra imatge on apareix el llaç
Una altra imatge on apareix el llaç | Antena 3

 

L’encarregat de vestuari va pensar que el toc final que necessitava el conjunt de roba que duia un dels personatges, era una agulla de vestit en forma de llaç daurat. Si ho va fer expressament per al·ludir als presos polítics, no se sap. El que està clar és que la idea no va agradar a diversos seguidors unionistes de la sèrie, que des que el van veure a pantalla van començar a proferir queixes i a demanar explicacions per xarxes socials.

La telenovel·la, que està ambientada en els anys setanta, compta amb l’aparició de presos polítics en el marc del franquisme, tot i que això no té per què tenir cap tipus de relació amb la joia que duu la protagonista dels fets. Però els no independentistes que han maleït la cadena, la productora i tot l’equip tècnic, no ho han interpretat així.

Però no és només el llaç groc el que ha tret de polleguera alguns seguidors. I és que l’equip de vestuari també va decidir que el personatge en qüestió dugués unes arracades com a complement... De color daurat.

I és clar, això ha estat la gota que ha fet vessar el got de diversos seguidors no independentistes, que no entenen com la productora de sèries tan conegudes com ‘La catedral del mar’ ha pogut cometre una baixesa de tal grau. I, com que avui en dia és molt fàcil fer arribar opinions a les altes esferes, no han dubtat en incendiar Twitter per tal de mostrar la seva indignació.


Comentaris

envia el comentari