Alba Carrillo de cara, somrient

«Que algú faci fora Alba Carrillo de Telecinco»: les seves vergonyoses paraules

Jorge Javier frena en sec a Alba Carrillo després d'un desafortunat comentari sobre Adara a 'Secret Story'

Alba Carrillo va tornar a fer un comentari fora de to a la gala de 'Secret Story' ahir, dijous 21 d'octubre. Telecinco va emetre una nova gala d'expulsió, on Lucía Pariente, la mare d'Alba, es va acomiadar del 'reality' després de la decisió de l'audiència.

La sortida de Pariente no va agradar gaire a la col·laboradora de 'Sálvame' i 'Ya es mediodía', ja que es va mostrar molt impertinent durant tota la gala. Encara que no va arribar a abandonar el plató, com va fer fa un mes, sí que va mantenir el to altiu que la caracteritza moltes vegades.

Ahir, Alba Carrillo no podia amagar la seva indignació per l'expulsió de la seva mare, que va acabar pagant les seves males formes amb alguns concursants del 'reality'. Una nova baralla que fa gairebé insostenible la presència de la col·laboradora de Telecinco a les pròximes gales del programa.

Alba Carrillo i el seu comentari masclista que indigna a tots

En aquesta ocasió, Alba Carrillo va ser frenada en sec per Jorge Javier Vázquez davant un comentari masclista que va cridar molt l'atenció. Va ser després que Lucía Pariente etzibés, ja al plató, que Adara «ha» de guanyar, posant de manifest les insinuacions de la seva filla sobre que la cadena l'afavoreix.

Alba Carrillo a la seva arribada a el judici de separació el 24 de novembre de l'2016
Alba Carrillo va esclatar al plató de 'Secret Story' | GTRES

Llavors, la model va saltar de forma agressiva amb aquesta polèmica frase: «Doncs a veure amb qui s'embolica!». Així, Carrillo deixava entreveure que la forma de guanyar d'Adara Molinero es basava a crear trames amoroses.

I és que, segons sembla, Alba considera que l'ex de Gianmarco Onestini treu més rèdit tant econòmic com televisiu per aparellar-se amb altres concursants del 'reality'.

«Escolta, Alba, això no, dius aquestes coses i després et penedeixes, cal saber guanyar, però també perdre. Veuràs Carlota...», la va aturar el presentador. Lluny d'aturar-se, la model va seguir decidida dient que la seva frase era una cosa que tenia molt pensada i no tenia per què callar.

No és la primera vegada que Alba Carrillo aboca comentaris masclistes

Van ser molts els espectadors del programa que van retreure l'actitud d'Alba i el seu reprotxable comentari en ple directe. Així, ho van comparar amb altres que havia fet la seva mare dins de la casa de Guadalix, que també tenien tints masclistes.

A la gala prèvia de dimarts passat, Carrillo va entrar d'alguna manera a la casa donant diversos crits amb un únic motiu: dir que Cristina Porta es limitava a estar ficada al llit amb Luca Onestini en les últimes setmanes de concurs.

En aquesta última gala, vam poder veure un vídeo en què Lucía Pariente imitava la forma de ballar de Cristina Porta amb la cançó 'Single Ladies' de Beyoncé.

alba Carrillo en la inauguració d'una nova botiga a Madrid
Alba Carrillo | GTRES

«Molt de cul i molts de pit», va dir. Uns comentaris que es van afegir a les nombroses vegades en les quals tant Lucía com la seva filla van qüestionar la trajectòria professional de Porta. A més, van arribar a preguntar per què no tenia fills.

Pluja de crítiques després de la sortida de to d'Alba Carrillo

Elena Rodríguez, mare d'Adara, ha revelat al plató una altra frase polèmica que va aixecar polseguera entre els presents. Aquesta va ser quan Lucía Pariente va donar a entendre que Adara era una mala mare perquè amb prou feines recordava el seu fill petit.

«Hi ha un comentari especial que m'ha ferit i vas dir sobre la meva filla que enguany se'n recorda del seu fill. No m'importa que surti la meva filla demà, però contra la teva mare havia de sortir per aquest comentari, perquè mares i àvies som totes», ha sentenciat Rodríguez. Però, Pariente no es va disculpar en cap moment i la gala va seguir el seu curs.