Primer pla de Carlota Corredera al plató de 'Sálvame'

«Carlota Corredera enfonsa 'Sálvame'»: demanen que deixi ja el programa

Carlota Corredera es converteix en 'Trending Topic' amb centenars de missatges que demanen el seu acomiadament

Carlota Corredera no està travessant la seva millor etapa a 'Sálvame'. La tornada a la feina no està sent gens fàcil i cada dia li costa més posar-se al capdavant de l'espai vespertí de Telecinco. De fet, Carlota no està bé i ella mateixa va confessar les raons.

El ferm posicionament que ha tingut arran del documental de Rocío Carrasco li ha provocat una costosa factura incapaç d'assumir. I és que la presentadora s'ha mossegat la llengua i ha lluitat aferrissadament contra el masclisme en totes les seves formes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Uns ideals que s'han vist incrementats per la docu-sèrie i que l'han situat en el focus de les crítiques. Tal és la pressió a la qual està sotmesa, que fa dies no va poder contenir les llàgrimes.

«Ha estat el meu pitjor estiu», confessava Corredera. No obstant això, el seu plor no ha commocionat ni convençut a part de l'audiència que segueix acarnissant-se amb ella.

Assenyalen a Carlota Corredera com la culpable

Jorge Javier va ser el primer a donar-li ànims a Carlota en ple directe. Era evident que la presentadora no estava bé i el català no va dubtar a mostrar-li tot el seu suport.

«El que porta passant aquí des de fa mesos a tots ens passa factura, a uns més i a altres menys», començava explicant Corredera. «Aquest estiu l'estic vivint com el pitjor a 'Sálvame'», va acabar reconeixent molt emocionada.

El fet que defensés Rocío no va agradar a part de l'audiència, que la va convertir en la diana de les crítiques. Des de fa mesos aguanta tota mena d'insults i amenaces a les xarxes socials que han acabat per passar-li factura.

«Ara t'estan donant hòsties sense parar, però fins que trobin a una altra», intentava consolar Jorge. Malgrat això, encara queda molt perquè l'assetjament a Carlota cessi. De fet, aquest mateix dijous un nou 'hashtag' circula com la pólvora per Twitter.

Sota el lema «Carlota enfonsa Sálvame», els detractors de la presentadora demanen que sigui comiat del programa. L'acusen de ser la causant que el programa hagi perdut credibilitat i de la seva baixa audiència.

El missatge s'ha convertit en 'Trending Topic' i ja són centenars els internautes que han participat. Molts assenyalen la seva «arrogància» després del cas de Rocío i la seva poca disposició en sentir postures contràries als seus ideals.

Tampoc ajuda que el mes d'agost hagi estat el pitjor per al programa. Sembla que la predicció d'Antonio Canales en afirmar que «'Sálvame' se'n va a l'orri», s'està complint.

Carlota Corredera no fa un pas enrere

Ser un personatge públic implica patir la ira dels que no comparteixen certes opinions. Carlota n'és conscient d'això i ha intentat assumir de la millor manera la seva projecció pública.

Tot i això, aquests mesos han sigut massa per a ella i s'ha vist sobrepassada per la situació. Després trencar-se en directe amb les paraules d'ànim de Jorge Javier, l'endemà va voler enviar un missatge a l'audiència.

«Ahir em vaig emocionar i vaig plorar, vaig mostrar la meva vulnerabilitat», començava dient. «No cediré ni un centímetre en el meu compromís amb les dones».

«Amb el feminisme, amb la igualtat i amb les víctimes de la violència de gènere», aclaria contundent. D'aquesta manera, Carlota té clar que encara que estigui passant per un mal moment encara li queden forces per seguir lluitant.

«L'únic que em fa vergonya de plorar és que tota la pressió i els atacs a les xarxes no és comparable amb ser una dona maltractada», afegia.

La de Vigo va confessar sentir-se una dona privilegiada tant en l'àmbit professional com en el personal, i va admetre la ràbia que sentia per plorar. Amb aquest nou moviment a les xarxes, és clar que a Carlota encara li queda molt d'aguantar fins que les aigües es calmin de nou.