Carlota Corredera demana la cadira d'Ana Rosa Quintana a Telecinco

Una font de la cadena ha explicat que Carlota Corredera vol ser la 'reina dels matins'

Sens dubte, Carlota Corredera és l'estrella de moda a Telecinco. I és que ha tingut un enorme èxit posant-se al capdavant de la sèrie-documental de Rocío Carrasco. Però també ha aconseguit rellevància per enfrontar-se a 'pesos pesants' de la cadena com Ana Rosa Quintana.

La gallega no ha tingut cap inconvenient a carregar contra 'la reina dels matins'. I ho ha fet per no creure el testimoni de la filla de Rocío Jurado. Una cosa que ha provocat un veritable enfrontament entre les dues.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta situació podria agreujar-se perquè, podria ser, la primera periodista estaria pensant a convertir-se en la substituta de la segona. I és que li encantaria donar-li un nou rumb a l'espai matinal que aquesta lidera.

La periodista vol desbancar a la seva companya de Telecinco

El mitjà 'Periodista Digital' és qui ha publicat que Carlota vol seguir creixent en la cadena. Una font d'aquesta és la que ha explicat que la presentadora de 'Sálvame' vol convertir-se en pilar de Telecinco. I per això desitjaria ser l'encarregada d'estar al davant del programa dels matins en lloc de Quintana.

La persona que ha parlat amb el diari ha definit a la gallega com algú amb «ambició cega, només superada pel seu egocentrisme». Tant és així que ha exposat que «s'ha carregat ja a Jorge Javier Vázquez i ara va per Ana Rosa».

Sembla que, segons aquest testimoni, la periodista creu que «Telecinco necessita renovar el seu programa matinal. Necessita fer-li un gir polític cap a idees progressistes». D'aquí que consideri que pot ser la persona idònia per fer-ho.

Precisament per això, l'informador ha afirmat que Corredera «mou fitxa en els despatxos». És més, també ha dit que «si no és ara, creu que ho aconseguirà en uns anys».

Els atacs de la presentadora gallega cap a Ana Rosa

Aquesta font ha considerat que Carlota Corredera ha començat ja a intentar assolir l'objectiu esmentat. I és que ella no ha dubtat a anar carregant contra Quintana.

Sense embuts, la presentadora de la sèrie de Rocío Carrasco ha deixat en evidència la seva companya de cadena. Així ho ha fet ressaltant que va creure Antonio David sense proves. I també exposant que ha comentat la producció sense ni tan sols veure-la.

És més, ha posat èmfasi que la 'reina dels matins' ha carregat contra la filla de 'La Jurado' sense arguments. I tot això ha quedat patent amb frases molt contundents que ha pronunciat a la sèrie.

Un exemple és: «Alguns negacionistes són grans comunicadors als quals sembla que els fa ràbia no haver pogut explicar aquesta història i es dediquen a espatllar-la».

No obstant això, potser la més incisiva ha estat: «Avui  veureu Rocío feliç. Podeu començar a preparar la vostra enrabiada per deixar-la anar ara a les xarxes o demà en els vostres programes».

D'aquesta manera, l'estrella de 'Sálvame' s'ha guanyat nombroses crítiques. No obstant això, han sigut molts més els aplaudiments que ha rebut. I és que els que creuen Carrasco consideren que Carlota l'ha defensat molt bé i ha frenat els que l'han negat sense motiu.

'Carlotiña' tindrà difícil destronar la presentadora matinal

Malgrat tot, serà molt complicat que Carlota Corredera tregui la cadira a Ana Rosa. I això que aquesta cada vegada rep més crítiques pel tractament dels temes polítics. En concret, perquè ha anat perdent una cosa que se li demana a qualsevol periodista: imparcialitat.

Tot i això, aquesta postura li ha fet aconseguir grans audiències. Un èxit a què ha contribuït el fet d'haver fitxat Rocío Flores, la neta de 'la més gran'. Això sense oblidar tampoc la seva decisió de no comentar els últims episodis de la docu-sèrie, després de quedar en dubte.

Així doncs, sembla que hi haurà Ana Rosa Quintana per estona a Telecinco. Si és així, la gallega haurà d'esperar per ocupar el lloc de la seva companya.


Comentaris

envia el comentari