Demanen la mà a una famosa presentadora de televisió espanyola en directe

La periodista Rebeca Paniagua va acudir al programa de la cadena per a la qual treballa sense saber la sorpresa que l'esperava

Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors
Demanen la mà a una famosa presentadora de televisió espanyola en directe | Catalunya Diari

El que esteu llegint! Petició en directe per a Rebeca Paniagua, presentadora de la televisió de Canàries, que va acudir com a padrina convidada a un altre programa de la cadena per a la qual treballa. Al principi semblava un dia com un altre qualsevol, però al plató l'esperava una de les millors sorpreses que podria tenir.

Tot va passar en l'emissió en directe del programa 'Gente Maravillosa', un format televisiu produït per la televisió autonòmica de Canàries que s'emet cada dilluns i que és presentat per la periodista i comunicadora Eloísa González. En aquest programa utilitzen com a costum càmeres ocultes per gravar les reaccions dels diferents convidats i, a més, conviden al programa a qui es comporta 'de manera exemplar' amb el propòsit de posar-los a prova en el terreny del civisme i dels bons valors.

Aquest dilluns va ser diferent, i és que la convidada no va ser altra que la seva companya de professió, periodista i coneguda presentadora de la televisió canària, Rebeca Paniagua, que, sense saber el que li esperaria aquest dia, va acudir a 'Gente Maravillosa' creient que anava a exercir com a padrina d'aquest. Una cosa que va distar molt del que en realitat anava a passar, ja que es va emportar una gran sorpresa en veure un vídeo que s'estava emetent i que el seu colofó final i inesperat, va acabar en petició de casament.

El vídeo va impactar tant a la jove que abstreta, però alhora feliç i plena d'il·lusió, va dir en acabar: «Espera, espera, que ho he d'assimilar». En aquest moment Eloísa González, la seva companya i qui tampoc coneixia l'existència d'aquest moment tan especial, no va poder reprimir-se i va respondre alertada: «Què nassos has d'assimilar!». Si no et vols perdre el moment tan esperat, pots veure aquí el vídeo complet del moment.

«Sí, és clar». Aquesta va ser la resposta de Rebeca Paniagua, i és que qui diria el contrari davant d'una proposició tan bonica i en un enclavament tan especial com ho és per a la comunicadora, el plató televisiu, la seva segona casa.

El 'causant' i protagonista del moment

Un moment màgic que amb temps i molta organització, va preparar Raúl Pulido, la parella de Rebeca i casualment el realitzador del programa televisiu 'Gente Maravillosa', on havia acudit la periodista. Un cop va acabar el vídeo, Rebeca va tornar a repetir l'oferta del matrimoni a la qual no va dubtar a contestar amb un «sí, és clar».

La seva actual parella i futur promès es mou professionalment en el mateix ambient que la comunicadora, però darrere de les càmeres, i és el realitzador del programa que li va donar la sorpresa a Rebeca. Sense cap dubte, un moment que quedarà en el record de tots els espectadors del format i clavat a la retina de la parella que, molt enamorats, ho van viure amb il·lusió, i després del vídeo va ser Raúl què va entrar en escena per abraçar Rebeca.

En aquest moment el tècnic també va voler aprofitar l'oportunitat d'enviar una salutació als seus futurs sogres, Lali i Esteban, que estaven veient el programa des de casa de manera virtual. El realitzador va comentar que no era la primera vegada que havia parlat de matrimoni amb la seva noia, encara que aquesta vegada sabia que seria la definitiva, així que es va posar mans a l'obra i va trobar en aquesta idea la fórmula perfecta per proposar-s'ho.

«He hagut de venir a 'Gente Maravillosa' i muntar aquest guirigall perquè em digui que sí», va dir Raúl. Per la seva banda, la comunicadora va reconèixer que «és una meravella d'home» i que, per tant, no podia dir altra cosa que «sí».

Com no podia ser d'una altra manera, els dos van tancar aquest moment amb un petó de comiat, Raúl va marxar al control televisiu per seguir fent el programa i Rebeca es va acomiadar de la sorpresa més gran que havia rebut en la seva vida fins ara.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari