El petit Nicolás parla a 'Sálvame' dels seus judicis pendents

El jove va aprofitar la seva visita al programa per a negar que el rei emèrit s'hagués vist amb Corinna en una finca
El petit Nicolás
El petit Nicolás va aparèixer per sorpresa a 'Sálvame' | Cuatro

La polèmica envers el petit Nicolás no deixa a ningú indiferent malgrat el pas dels anys. En aquesta ocasió, va aparèixer per sorpresa al programa 'Sálvame', després que no pogués entrar al plató de 'Todo es mentira' de Telecinco a causa d'un suposat «conflicte d'interessos».

 

Però sembla que al programa presentat per Jorge Javier Vázquez les portes les té obertes i no va dubtar en passar-s'hi per a parlar, sobretot, de la seva situació actual i dels judicis que té pendents, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

De moment, ja ha guanyat 8 dels 10 judicis

El petit Nicolás no es mostrava gaire clar i concís sobre els seus problemes amb la justícia, per això, va ser el presentador qui va avivar la conversació dient-li directament que: «Et condemnaran i aniràs a la presó». Amb un evident toc d'humor, ja que no parava de riure, Jorge Javier va voler així trencar el gel amb el petit Nicolás i aconseguir que aquest expliqués alguna cosa sobre el seu present.

 

En aquest sentit, el jove va assegurar que, de moment, dels 10 judicis que tenia, ja n'ha guanyat 8, fet que denotava que seguiria defensant la seva postura com a innocent. Seguint amb el seu toc d'humor, el presentador li va respondre que li estaven «fent il·lusions», afirmació que no li va fer del tot gràcies a l'exconcursant de 'GH Vip', ja que va recriminar-li que semblava que volgués que realment l'enviessin a la presó. No obstant això, Jorge Javier va negar tal fet i va intentar canviar de tema entre somriures.

 

Va negar un rumor sobre el rei emèrit i Corinna

Finalment, abans d'abandonar el plató de 'Sálvame', el petit Nicolás va voler afegir la seva particular cullerada tot parlant sobre una notícia que va emetre el cap de setmana passat el programa de María Patiño, 'Socialité'. Concretament, es tractava d'un rumor que assegurava que el rei emèrit Joan Carles hauria pogut acudir a una finca amb Corinna, la seva amant durant molts anys.

 

En aquest sentit, el petit Nicolás va negar rotundament tal fet i va deixar clar que ell sí que havia estat a la finca, i que cap dels dos havien visitat el lloc. Amb aquesta afirmació, el petit Nicolás va evidenciar que, tot i el pas del temps, segueix estant al dia de tot.

 

També et poden interessar...

  • El petit Nicolás pot acabar a presó
  • El petit Nicolás s'ofereix com a relator pel judici del procés


Comentaris

envia el comentari