YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El petó de Marta Peñate i Noel Bayarri a 'Solos' que tothom desitjava veure

La parella ha anat un pas més enllà en la seva relació d'amistat

Noel Bayarri i Marta Peñate
Noel Bayarri i Marta Peñate | Mediaset

El tonteig entre Marta Peñate i Noel Bayarri a 'Solos' és cada vegada més evident. Tan aviat com entraven al piset de Mediaset la canària deixava clar que Noel li agrada, i molt. Per la seva banda, el que va ser tronista de 'MYHYV' assegurava sentir-se afalagat encara que assegurava que no tindria res amb l'ex participant de 'La isla de las tentaciones'. No obstant això, estar tant de temps junts ha provocat que el frec a frec hagi fet efecte, o al menys això sembla.

Sens dubte, el canari té una actitud de certa fatxenderia i sembla que a Marta li encanta. En els últims dies hem pogut veure com els dos canaris han congeniat a la perfecció provocant diverses confessions sobre les seves respectives vides. Molt afectuosa i amb ganes d'un acostament, no hi ha dia en què l'ex de Lester, més conegut com Pinochín, no intenta abraçar el seu company, mentre que aquest prefereix negar-s'hi i evitar possibles especulacions.

L'acostament entre Marta Peñate i Noel Bayarri

No obstant això, un joc els ha unit més que mai. La parella es trobava jugant als reptes, quan el canari s'ha vist obligat a triar entre dues opcions: Posar-se 5 gels en els pantalons o fer-li un petó a Marta. Encara que al principi assegurava que preferia ficar-se gel entre els pantalons, finalment optava per la segona opció per a alegria de Marta i la resta de l'audiència.

Tot i que no va ser un petó ni passional ni romàntic, la veritat és que Marta i Noel Bayarri s'han fet un petó. Al principi el canari li va fer la cobra, però finalment tots dos es feien un petó entre rialles. I és que tot i que a ella se la veia d'allò més disposada, ell estava una mica més reticent al principi. La veritat és que, tot i que el seu petó no ha estat gens passional, l'audiència s'ha emocionat per veure com després de molt intentar-ho, canària aconseguia, a la fi, el petó de el que va ser pretendent i tronista de 'MYHYV'. «M'encanta aquesta parella, tant de bo no els treguin mai», eren alguns dels comentaris que es podien llegir a les xarxes sobre els fets.

L'ex tronista està molt acostumat a lligar, és per això que no dubta a vacil·lar cada vegada que té ocasió conscient que això, a la seva companya, li encanta. I és que Noel ja ha assegurat en diverses ocasions que està convençut que li agrada a Marta, cosa que aquesta ha negat per activa i per passiva. Tant és així que el canari fins i tot va arribar a demanar-li a Albert Álvarez consells per rebutjar-la sense que se sentís ofesa. Per contra, la canària assegura que pel català si que hi havia sentit alguna cosa quan tots dos estaven participant a 'La casa fuerte' però que per Noel no sent res més que una bonica, i hilarant, amistat.


Comentaris

envia el comentari