ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Pilar García Muñiz deixa TVE després de 20 anys

La presentadora aborda un nou projecte, que es descarta per Telemadrid i Atresmedia
Pilar García Muñiz iniciarà un nou projecte fora de TVE | CatalunyaDiari.cat

 

Pilar García Muñiz és una de les periodistes més reconegudes de la televisió, amb 20 anys de trajectòria al capdavant de diversos espais televisius de TVE com 'Telediario' -va presentar l'edició matinal des de 2013 fins al 2018- i 'Informe Semanal'. Ara la seva carrera televisiva farà un gir de 180 graus, i és que García Muñiz afronta un nou projecte fora de la televisió pública.

 

Segons ha informat el diari 'El Mundo', la presentadora ja hauria comunicat als seus companys i als caps del grup mediàtic la seva decisió d'abordar un nou projecte fora de TVE, tot i que encara no hi ha constància de com serà el projecte.

 

20 anys de trajectòria a TVE

Pilar García Muñiz va arribar a TVE l'any 1999 després de treballar en diversos mitjans locals i a Canal 7 TV, on va exercir com a redactora i presentadora en espais d'entreteniment. Un cop a la televisió pública, es va incorporar al Canal 24 Horas com a presentadora d'informatius. L'any 2003 va passar a formar part de la redacció informativa de TVE.

Pilar García Muñiz millorarà les seves condicions | CatalunyaDiari.cat

 

 

D'altra banda, ha conduït altres espais com 'Informe Semanal' o 'España Directo', programa de sobretaula que va presentar durant gairebé sis anys. D'aquesta manera, Pilar García Muñiz s'ha convertit en una figura cabdal al grup televisiu, inclús amb els canvis a l'administració i a la direcció dels informatius.

 

Nou projecte, millors condicions

Segons fonts citades per 'El Mundo', el nou projecte milloraria les seves condicions salarials i li faria adquirir més responsabilitats. El nou espai es descarta per Telemadrid i Atresmedia, motiu pel qual s'especula amb una possible incorporació a Mediaset.

 

Nascuda a Madrid l'any 1974, María Pilar García Muñiz és licenciada en periodisme per la Universidad Complutense de Madrid. Va ser a la mateixa televisió pública on va conèixer al seu marit Pedro Roncal, director del Canal 24 Horas, que moria inesperadament a causa d'un infart.