Pilar Rahola agraeix la professionalitat de Laura Rosel al FAQS

L’escriptora ha destacat la dedicació, paciència i coratge de la periodista que ha estat acomiadada del programa

Pilar Rahola ha agraït la professionalitat de Laura Rosel al FAQS | CatalunyaDiari.cat

Queden poques hores per veure la nova etapa del ‘Preguntes Freqüents’ amb Cristina Puig al capdavant. Tanmateix, les mostres de suport envers Laura Rosel encara continuen, ja que molta gent no està d’acord amb la decisió d’acomiadar-la que van prendre El Terrat i TV3 i van informar aquest dilluns passat.

Va ser Tian Riba, ara únic director del FAQS, qui va explicar a ‘El món a RAC 1’ que Laura no s’esperava aquesta notícia i que està molt trista. Realment va ser una sorpresa que cap dels seus companys tampoc havia previst. En el moment de sortir a la llum el seu acomiadament, les xarxes van omplir-se de missatges de suport, com el que va escriure la col·laboradora del programa, Pilar Rahola.

Pilar Rahola agraeix la professionalitat de Laura Rosel

A través del seu compte oficial de Twitterl’escriptora Pilar Rahola va voler compartir tot el seu suport a la presentadora amb unes emotives paraules: «Estimada Laura Rosel, agraïment infinit per tanta professionalitat, per tanta dedicació, per tanta paciència i per tant coratge. Ha estat un honor!». Aquesta pilada ha aconseguit gairebé 700 comparticions i més de quatre mil comentaris.

Altres col·laboradors del FAQS també van piular paraules de suport envers Laura, com el periodista Quico Sallés: «Gràcies per tant Laura Rosel. Gràcies per tants somnis complerts! Gràcies per ensenyar-nos tant! The FAQS Queen». Tanmateix, molts usuaris no poden entendre encara perquè han acomiadat «una de les millors professionals» de Catalunya i per això les xarxes socials s’han omplert de missatges a favor de la periodista.

Laura Rosel s’acomiada del FAQS

Després d’uns dies d’absolut silenci, Laura Rosel finalment va acomiadar-se del FAQS amb un missatge a través del Twitter. Segons la periodista, el seu pas pel programa ha estat «l’aventura més excitant, estimulant, a estones delirant i, també dolorosa» que ha viscut mai. En total 42 setmanes d’una etapa que ha definit com a «frenètica», però que li han permès gaudir «d’aquesta professió que adora».

Per la seva part, Cristina Puig ha assegurat que posar-se al capdavant del FAQS li provoca una «barreja d’emocions molt diferents», entre les quals dius que «n’hi ha de bones i de curioses». A més a més, també ha admès que té «vertigen» i és conscient que tant Ricard com Laura han deixat el llistó molt alt.


Comentaris

envia el comentari