Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

'FAQs' s'acomiada de la temporada amb el «show» de Rahola i el seu marit

La periodista va assegurar que el seu marit era una «pepero» fa uns anys
Imatge d'arxiu de Pilar Rahola. | Cedida

 

Tot i que també s'ha guanyat un bon reguitzell de detractors, Pilar Rahola és un dels personatges de la televisió més estimats a Catalunya. De fet, la seva presència a TV3 és tan constant que alguns espectadors ja es van queixar de la «raholització» de la pública catalana.

 

En qualsevol cas, la seva aparició és sinònim d'audiència, i és que Rahola sempre diu el que pensa, sense cap tipus de filtre. Això és una mina d'or per alguns programes com 'Tot es mou' o 'FAQs', on la periodista diu la seva sense importar les conseqüències. També és un dels motius pels quals ja no té presència a les tertúlies de Madrid.

Pilar Rahola, sense filtres a 'FAQs'

El 'Preguntes freqüents' ha estat un dels programes de més èxit de la temporada i que millor que tancar etapa que amb una Pilar Rahola en estat pur. Rahola rebia la inesperada visita del seu marit Robert, al crit de «M'heu portat el calvo?», un dels moments més divertits de la temporada.

Poc després, comparava la seva situació sentimental amb la d'Ines Arrimadas, tot senyalant que ella i el seu marit també tenien les seves discrepàncies polítiques, sobretot fa uns anys. «Quan el vaig conèixer, tot això de Catalunya no ho tenia gens clar. Era pepero però ho vam arreglar. Fa 20 anys eh», deia la periodista.

Sorprenen Rahola amb el seu marit

Sort que el Robert ho va arreglar amb un «era lliurepensador». Una de les anècdotes que més va sorprendre els espectadors va ser la de l'Hotel Ritz de Barcelona, on el matrimoni va trencar un llit i una banyera en una nit de passió. «Com que ens van donar la suite reial i som republicans ens vam carregar la banyera», va esmentar Rahola.

 

Com podem veure, la temporada va tancar de la millor manera, amb una Pilar Rahola desenfrenada i una doble funció del 'FAQs', que és fer debat i aconseguir que els espectadors no s'adormin a aquestes hores de la matinada.