TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Pilar Rahola plora al recordar que «els meus amics estan a la presó»

La periodista explota en escoltar els missatges de Junqueras i Sànchez

 

A menys d’una setmana de la celebració de les eleccions a Catalunya, que es realitzaran el 21 de desembre, amb els nervis a flor de pell i la pressió sobre quin escenari polític ens trobarem l’endemà, la sensació d’incomoditat es trasllada a tots els racons de la societat, incloent-hi el televisiu, on la periodista Pilar Rahola es va mostrar evidentment afectada pel context que ens envolta.

Durant la penúltima edició de programa de TV3, ‘Preguntes freqüents’, que presenta Ricard Ustrell, la reconeguda tertuliana va caure anímicament davant l’audiència, en recordar els missatges de veu que havien traslladat dos presos des de Madrid. Es tracta de Jordi Sànchez i Oriol Junqueras, els quals des de les seves cel·les no han desanimat a ningú a votar per l’independentisme.

 

Totalment al contrari, ambdós representants, un de JxCat i l’altre d'ERC, van demanar als electors anar a les urnes la setmana vinent. Aquestes paraules van emocionar notablement a Rahola, qui no va poder amagar un dels moments que quedaran per la història de TV3. La periodista no va poder evitar les llàgrimes, al mateix temps que reivindicava que «tots som molt amics, però jo tinc els meus a la presó».

Pilar Eyre i la Família Reial

Un altre dels moments de la velada van ser les declaracions de Pilar Eyre sobre la Família Reial. La coneguda periodista catalana, que va mantenir un diàleg agradable i distès durant tot el programa, en especial amb Pilar Rahola, no va voler confirmar la identitat de la filla secreta del rei, la qual ella mateixa va revelar-ne l'existència.

 

No obstant això, sí que va destapar alguna intimitat més de la monarquia. En concret, sobre les aventures juvenils de la reina Letícia, a qui li va adjudicar «una vida sexual atrafegada». D'ella, va explicar que es coneixia els càmpings de la Costa Brava, on es desplaçava fent autoestop i aprofitava per visitar a la seva germana, que vivia a Catalunya.

 

L'aportació reial de Pilar Rahola

Pilar Rahola no va voler quedar enrere i va demostrar que també compta amb fons importants pròximes a la monarquia. En aquest sentit, va parlar d'un acte en el qual va coincidir amb la reina Sofia. En ell, es produïa un esdeveniment en defensa dels animals, en el qual la monarca li va confessar a la periodista que «Les persones que fan mal als animals no són bones persones».

 

Curiosament, l'acte es va produir paral·lelament al viatge que va realitzar el rei Joan Carles I a Botswana, on es va aixecar la polèmica per la seva aventura per caçar elefants. Per tant, aquesta revelació seria una mostra més que la relació entre els monarques està totalment trencada i que les seves aparicions unides es produeixen, únicament, en actes públics i protocol·laris.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris